2011-04-10

Slut på helgen igen!

Då är ytterligare en helg snart slut. Det går ju alldeles för fort måste jag säga! Veckorna är alldeles för långa i jämförelse. Men jag har haft en bra helg alla fall, det måste jag ju säga. På fredagkväll satt jag uppe länge och skrotade som jag älskar att göra. Donade med telefonen och förde in låtar och lite annat.
Igår skrotade jag väl mest omkring hemma och donade. Spelade Angry birds på iPhonen, och det går liksom inte att sluta när man väl börjat!

På kvällen var jag på tjejmiddag hos Veronika med Mari, Kerstin, Ramona och lille Aron! Hur trevligt som helst och vi fick jättegod mat! Mari åkte lite tidigare och då spelade vi andra lite TP. Supermysig kväll på alla sätt och vis!

Idag har jag kollat på två filmer, tvättat, diskat, bäddat rent i sängen och spelat Angry birds :)

2 kommentarer:

stina sa...

haha jag satt så länge och funderade på varför du undrar om jag läser den boken, liksom helt apropå tills jag kom på att du måste ha sett att den låg på nattduksbordet på kortet? det är johans sida (därav röran) men jag har inte läst den än men ska så då kan vi diskutera den :) har du appen med free mess? annars skickar jag den till dig. har inte laddat ner så mkt än, har du tips? ska undvika spel dock :) kram kram

Emma G. sa...

Vi har inte planerat semestrarna än, vi ska till Sverige i början på juni, ett bröllop och en 60årsdag som sammanfaller med att bilen måste besiktigas ;-)
Hade åkt hem för bröllopet oavsett besiktning.
Du är iaf välkommen hit när nu det blir. Vi ska planera semestrarna väldigt snart så jag ger dig besked ASAP.

Kram!!
Vill också ha ifåne.....Min Ericsson har egen vilja som inte stämmer med min