2012-01-29

Obstsalat!Så har ytterligare en helg passerat i livet. Tycker ju sällan att helgerna är dåliga oavsett vad jag gör, och även denna har varit bra. Igår eftermiddag rattade jag Volvon mot Alfta för att kolla när Amanda och co spöade Avesta/Brovallen med 31-22! Fint! Joel hann få en 24-årspresent av mig, ett paket fiskpinnar :) Sen blev jag och Amanda ensamma så då gick vi lös på både smörgåstårta och Schwarzwaldtårta! Jäkligt gott! Vi promenerade runt Kyrktjärn med två kompisar till Amanda sen på kvällen, det var lyskväll så det lös mashaller runt en plogad bana, riktigt mysigt var det! Och skönt med lite luft. Kollade sen klart på Gladiatorerna innan jag åkte hemåt igen. Bra kväll!

Idag har jag kollat lite på Once upon a time och när jag skulle åka och handla sms:ade pappa och frågade om jag ville ha grynkorv. Och det ville jag ju såklart, eftersom det är bland det godaste jag vet! Jag är lite konstig på det viset ;)

Sen har jag gjort en stor Potatis- och skinkgratäng så det räcker till en hel del matlådor och en stor fruktsallad som jag strax ska smaka på! Jag tänkte i min enfald att jag lyckats skära potatis, lök och massa frukt utan att skada mig det minsta. Tills jag skulle ta ut gratängen ur ugnen och spillde HET grädde på tårna. Trots att jag hade strumpor så gjorde det riktigt ont!! AJ!

2 kommentarer:

Marius sa...

Ja jag har ju hellre en turbo unge æn en som ær understimulerad å bara sitter stilla i ett hørn å glor:)
Ella verkar mycket bættre så något rett gør vi :)

Mm godt med fruktsallad!
Gladtiatornerns såg vi også på,kul nær det ær bollnæs bor med!

Caroline sa...

Man känner sig rätt sumpig när man spiller hett på fötterna, iallafall jag (;