2011-10-30

Igår hade jag en jättetrevlig eftermiddag och kväll i Hudiksvall med några av mina kära arbetskamrater. Vi hann strosa lite snabbt i affärerna innan dom stängde, och jag fick ett par jättemysiga vantar med mig som byte. Vid 16:00 när alla affärer stängt fick vi komma in på butiken Fasett som min kollega Anne-Maries dotter Sandra äger. I den butiken vill man nästan ha ALLT!! En sån där riktigt härlig presentaffär med bra grejer! Shoppade för rätt mycket slantar, men inget till mig tyvärr. Julklapp till mamma från mig och Sofie och två Mumin-muggar till Amanda som inte var med. Vi fick vin och massa smakprov av olika delikatesser (jag drack dock julmust som skulle köra hem). Riktigt trevligt var det! Sen efter ett par timmar strosade vi till en klädaffär som en kompis till Sandra har. Det enda jag var sugen på där var en jättefin mysig stickad tröja och en supersnygg väska. Men jag höll hårt i slantarna så det blev inget.

Sen innan det var dags att fara hem åt vi supersmaskig mat på Old Texas Saloon! Slank även ner en mumsig efterrätt för min del.

När jag kom hem mådde jag lite mystiskt, kände mig nästan lite full i kroppen. Yrschlig och ont i skallen. Hade sagt att jag kanske kunde hämta mamma och pappa från en fest men jag kände att jag inte orkade vara vaken så jag sms:ade att jag ville sova. I morse vaknade jag strax före åtta och hade superont i skallen. Hela dan idag har jag mått väldigt knepigt, tung i skallen och allmänt hängig. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Är ju inte förkyld eller har ont i halsen eller nåt, bara helt skruttig. Har mestadels bara legat i soffan och jäst. Kollade på reprisen av Så mycket bättre, eftersom jag missade det igår. Var iväg en snabbis till päronen och sen på Ica för jag var så sugen på julmust. Jag som hade tänkt göra massa nytta här hemma idag, men det blev inget av med det! Ska strax göra en kraftansträngning för att få till lite mat.

Först måste jag bara tipsa er om att kolla på det här klippet som Caroline tipsade mig om igår:

4 kommentarer:

stina sa...

låter som en mysig dag i hudik. hur är det egentligen med din huvudvärk nuförtiden? kram

Erika sa...

Usch lät inge vidare du mår! Hoppas det gått över! Mysig dag det låter som!

Nä, jag hade ju inte direkt fotriktiga skor! När man väl jobbar och på just hm så smyger ju fåfängan på och man vill hellre va fin än bekväm! Haha!

Kram!!

stina sa...

vilken tur att det inte är som när vi gick på gymnasiet då! skönt att det gick över med det och hoppas du mår bättre idag. kram

Caroline sa...

Det var verkligen mysigt.. Jag måfdde faktiskt också lite mysko dagen efter.. MEn det kan även ha berott på vinet. Hm, hoppas att det gick över iallafall ! :D