2014-05-23

Kvällssol!

Nästan slut på arbetsveckan, bara fyra timmar i morgon kvar. Rätt bra vecka ändå, överraskande sms, rolig inbjudan på posten, glädjande meddelanden på sociala medier (även en del mindre glädjande... Urk!!) Fint väder! Lillasyster har fyllt 30 och därmed fått Parisresan av mig, den jag bokade för jääääättelänge sen och har varit tvungen att hålla tyst om :) Har påbörjat mitt "löpande" igen och det går hittills bra. Igår och idag har AC:n strejkat på jobbet, vilket betyder varmt och fruktansvärt dålig luft. Idag på slutet kunde jag knappt tänka för jag var så seg i skallen. Att det varit tokvarmt ute gör ju knappast saken bättre, att öppna dörrarna för att vädra var inget alternativ. Men man ska väl inte klaga, man har ju längtat efter sommar hela vintern.

Har även hunnit fota lite i veckan. Några av bilderna är från i tisdags och några är från ikväll! Alla tagna hemma på tomten. En vän sa till mig förra helgen att jag bor väldigt fint, och då höll jag med och sa att det faktiskt är nåt jag tänker på, och är tacksam för, nästan varje dag.

3 kommentarer:

Stina sa...

Jättefina och somriga bilder!
Jag är glad över att det varit dåligt väder nu några veckor då jag bara legat i sängen men nu när jag äntligen kan sitta på altanen lite är jag lycklig över värmen.
Hoppas vi ses den 28e. 😄
Kram kram

Svorsken sa...

Åh kænner et lugn bara av att se på alla vackra bilder!
Håller med om at du bor vældigt fint!!

Heja,heja med løpingen!!
Jag måste også børja på å springa.....snart...:))

Julia sa...

Härliga bilder, kvällssol är nog min favoritsol:) längtar hem till Hälsingland när jag ser på dina bilder! Hoppas det går snabbt till semestern :) kram!