2014-05-31

Väntar med spänning!

Väntar nu med spänning på att få hem denna svan. Alltså i bildformat, jag har inte beställt en riktig levande svan. Var ju länge sen jag bestämde mig för att förstora denna bild, men det har tagit sin lilla tid att få tag på ram och bestämma mig i vilket material den ska framkallas på. Ramen står alla fall nu på mitt matsalsbord och väntar och bilden valde jag att framkalla på matt papper, 70x100 så den kommer bli rejäl! Hoppas verkligen jag kommer att bli nöjd! Men det tror jag.

Blev en lite konstig vecka på nåt vis. I onsdags åkte jag till jobbet med tanken på att vi skulle stänga 16:00 men sen visade det sig att vi inte alls skulle det. Snacka om antiklimax när man väl ställt in sig på det. Att då behöva jobba 2 timmar till kändes ju outhärdligt. Men eftersom vi trott att vi skulle stänga tidigare hade vi ju inget bokat efter 16 så vi beslutade att alla inte behövdes dom sista två timmarna ändå, så jag och en till kollega fick sluta. Sååå skönt! Åkte hem och hann ta en promenad innan jag hade lovat skjutsa pappa för att hämta hans bil. Sen bakade jag lite rabarberkaka och hade en skön kväll! ÄLSKAR verkligen rabarber!


Igårkväll efter jobbet åkte jag hem till Martina där vi hade en trevlig tjejkväll! Sofie, Jennie, Johanna och Linnéa var också med. Man hinner ju gå igenom en hel del samtalsämnen under en sån kväll, allt från Titanic till moderkakor... Fina tjejer! Och en massa smaskigt att äta med!
Ni får stå ut med mina blombilder är jag rädd, det är liksom det jag fotar mest av :)

Angående mitt "internetdejtande" så råkade jag göra nåt riktigt dumt för ett tag sen, var inloggad på telefon och skulle radera en konversation som jag inte ville ha kvar men i samma svep råkade jag radera ALLA mina "matchningar". Dels innebär det ju att jag får börja på noll, MEN det innebär ju även att jag liksom inte kommer åt dom jag redan sagt "ja" eller "kanske" till. Surt! Eller så var det nån mening med det??

1 kommentar:

Stina sa...

Tavlan kommer bli grym!
Inte alla som har svarta svanar på väggen ☺️
Jag älskar blommor så för mig får du lägga upp hur många som helst!
Kram!