2014-11-08

Kom hem!

Nu känns livet lite motigt. Många bäckar små skulle jag väl säga, men det som känns jobbigast är att Franco varit borta sen onsdag morgon. Antagligen ingen fara, men katastroftankarna avlöser ju varandra. Har han skadat sig, tagits av nåt större djur, blivit inlåst i nån byggnad, blivit påkörd (minst troligt), är han bara ute på nåt äventyr eller har han fastnat nånstans och inte kommer loss?? Man hinner gå igenom ganska många skräckexempel och jag vill bara att han ska komma hem! Ska ta en promenad och leta på ställen jag inte kunnat leta tidigare då jag bara varit hemma när det varit mörkt.

Jag VET att katter kan försvinna sådär ibland för att komma tillbaka som om inget har hänt, och det har han ju gjort ett par gånger tidigare. Men han har inte varit borta såhär länge när det är kallt ute. Den här tiden av året brukar han ju stå och stampa på bron varenda kväll då jag kommer hem från jobbet.

Känner mig i övrigt väldigt urlakad på energi, rent psykiskt. Och jag har jättesvårt att komma på hur jag ska kunna fylla på depåerna nu när jag är så orolig för min bebis.

1 kommentar:

Stina sa...

Skönt grabben är hemma igen!
Och snart ses ju vi då ska vi ha superskoj!! ❤️ Puss