2015-02-05

Kick off

I måndags eftermiddag drog jag och fem av mina kollegor (tre kvar hemma) med tåget ner mot Jönköping. Eller tågen, om man ska vara noga för vi åkte faktiskt fyra olika. Det lustiga var väl att vi faktiskt var framme i tid trots snöväder hela vägen. 
Jag och Amanda bodde i detta rum på Scandic Elmia. 

På tisdagen började vi med lunch redan vid elva, och lyckan var stor när jag träffade på Erika redan i lobbyn på hotellet. Hade inte träffat henne sen Emmas bröllop 2010 så det var ett mycket kärt återseende!! 
Dagen innehöll lite info, massa snack, workshop och en fantastisk föreläsning. En fantastisk kvinna som heter Inger Hansson pratade för oss. Jätterolig och precis vartenda ord hon sa var så rätt!! Otroligt inspirerande!!! På slutet spelade hon även Gabriellas sång med Helen Sjöholm, texten blev väldigt gripande just i den stunden och tårarna var nära. 

Efter lite slappande och piffande var det sen dags för middag! Erika satt med oss vid vårat bord och det var så mysigt! Pratade lite om att hon ska komma upp och hälsa på mig nån gång nu under försommaren, så jag hoppas vi får till det! 
Väldigt god middag och vi hann även dansa lite innan kvällen avslutade rätt tidigt. 
Igår blev det uppstigning tiiiidigt! Bussen gick från hotellet 05:30 så vi hann inte ens med nån hotellfrukost :( 

På Arlanda blev vi stående pga en olycka vid Knivsta. Det blev tom så att vi var tvungna att kliva av tåget och åka buss till Uppsala för att kliva på nytt tåg. Det var lååång väntan! När vi sen kom till Gävle fick vi också vänta ett bra tag, men då hade vi åtminstone chans att äta. Var ju tänkt att vi skulle vara i Bollnäs 13:12 för att hinna byta av våra kollegor som skulle åka ner på sin tur till Jönköping. Men dom fick helt enkelt sätta en skylt på dörren att det var stängt resten sv dagen. Vi mötte faktiskt dom på station i Gävle. Fyra timmar försenade kom vi till Bollnäs. Sjukt trötta!! Och jag hade ju inte sovit mer än ett par timmar på natten heller. 
Tröttheten har varit helt sjuk idag med. Nästan känt mig jetlaggad. Hoppas jag är lite piggare i morgon alla fall. Blir nog ingen sen kväll nu. 

1 kommentar:

Stina sa...

Du passar riktigt bra i dom där glajjerna! Kul att åka iväg lite! Puss å kram