2009-05-06

En ny liten vän!

Kom iväg till jobbet igår, trots att jag försov mig så jag fick stressa som en skållad råtta på morgonen. Kunde ju inte direkt hoppa över duschen heller så grotesk som jag såg ut.
Men jag kom bara 12 minuter sent. Då blev jag impad på mig själv till och med. Med tanke på att jag vaknade en halvtimme innan jag skulle börja. Och det tar dessutom 20 minuter att åka till jobbet.
Förkylningen är bättre, men jag hostar såklart en del fortfarande. Idag fick jag en rätt rejäl hostattack på jobbet, då stod två av mina jobbarkompisar ute i butiken och skrattade åt mig... Hmmm, kanske såg rätt knallröd ut och tårarna kan måhända ha sprutat men tänk om jag hostat ihjäl mig? Då hade dom nog inte skrattat längre... Igår hostade jag så jag nästan kräktes.
Tre nätter i rad har jag vaknat av värsta hostattackerna, sjukt jobbigt. Men när jag klivit upp och tagit Bromhexin (i tablettform, hatar flytande medicin) så har det gett med sig ganska så snart och jag kunnat somna om. Inatt var det helt VITT ute av dimma, jättehäftigt!

Nu visas trailern för Änglar och demoner ganska ofta... Det får mig att vilja läsa boken igen och dessutom vill jag åka till Rom igen. Det är helt klart en av dom bästa böcker jag läst, topp 5! Med tanke på att DaVinci-koden är mycket sämre än boken så har jag inga större förväntningar på Änglar och demoner. Men jag ska ju helt klart se den.

Idag köpte jag nåt som jag länge velat ha, men inte "vågat" köpa. En orkidé! Dom är ju makalöst fina. Och mina jobbarkompisar säger att man inte kan misslyckas med dom, men känner jag mig själv rätt är han död innan året är slut. Ska njuta så länge den varar... målet är att få den överleva åtminstone en omblommning.
Ser ni så fint den glittrar? Nästan som guld!
Ja just det, färgade ju håret idag. Men jag har handduken kvar på skallen så jag har inte sett resultatet än. Men jag hoppas på att slippa mina "fiskben" allafall;-)

1 kommentar:

stina sa...

min orkide dog efter typ 2mån...det e väl den lättaste blomman att misslyckas med har jag hört?
KRYA PÅ DIG o hoppas du mår bättre snart kraaam