2010-05-09

Jag är kär!!!

Om nån jag känner läser detta och skulle ha mycket pengar till övers så finns det en liten grej jag önskar mig i 30-årspresent förutom resepengar! Love at first sight brukar det kallas!

Söker med ljus och lykta efter en "perfekt" klänning till Helenas bröllop. Det går sådär kan jag säga. Nu kanske folk tänker: "Vadå, det är ju bara att ta samma klänning som du hade på Emmas bröllop, eller den du hade på Stinas bröllop"

Men då hörni, då känner ni inte mig. Hur ofta har man chansen att få köpa fina klänningar egentligen?? Alldeles för få!

Men till mitt problem då, jag får ofta en bild i huvudet på hur jag vill att nåt ska se ut men nåt sånt går aldrig att finna:( Till Stinas bröllop hade jag länge länge länge en bild på en klänning i huvudet men när bröllopet började närma sig alltmer var jag helt enkelt tvungen att radera den bilden och börja om från noll. Nu hittade jag ju en för mig helt underbar klänning då! Till Emmas bröllop hittade jag faktiskt en klänning innan jag hann få några bilder i huvudet har jag för mig. Blev ju tillslut mycket nöjd med den (efter lager av hålla in-plagg).

Problemet för mig just nu är att färgerna inte alls är dom jag vill att dom ska vara. Överallt, och då menar jag ÖVERALLT, är det mest bara bleka färger. Jag trivs inte i bleka/ljusa färger. Jag vill ha ganska klara, starka färger. Orange, cerise, grön (som väskan), kanske rött eller lila. Helst inte enfärgad utan gärna blommig. Helst inte tubmodell då jag kört det tidigare.

Och jag är även denna gång medveten om att det inte är mig alla ska titta på:) Men jag måste ju hitta nåt jag trivs med.

Har ett kanske-objekt allafall. Men jag behöver nån som bor i en stad där Mango finns som kollar på den. Vill veta hur den är i längd och färg. På bilden ser den bra ut men man vet ju aldrig. Om ingen hjälper mig tidigare så har jag bett mamma kolla på den när dom ska till Sthlm näst-nästa helg.

Det var nog allt för nu om detta I-landsproblem!

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Nei ikke lætt med klænningar..ær glad min ær klar,annars hadde ja læra stressa øver det också:)
hadde vært bæst om nån bara kunde designa å sy upp den man har i huvudet!
Har ingen aning om vad ja skall ha på din fest ja heller,kommer væll ikke i dem klæderna ja hadde på 80talet ræknar ja med=p

SKall sende deg en sms ifall ja skall ivæg till nått senter i veckan,vi har mango både hær å dær!

Hoppas du haft en trevlig helg!

kramar

stina sa...

jag förstår klänningproblemet.
men här är allt i massa färger och alla möjliga färger. kom hit o shoppa! önskar jag vore miljonär nu så mkt fint ser jag varje dag som jag bara MÅSTE ha! :)
kram