2010-05-01

Riktigt nöjd!

Sitter faktiskt och kollar på det första Körslaget för säsongen för min del. Eller, nu ljög jag, jag ligger ju. Hejar självklart på Team Moreaus!
Fast hade Mojje vart i final hade jag hejat på honom, jag är nämligen lite betuttad í honom. Blev det när jag såg honom uppträda på 40-årsjubiléet, september 2008.


Ja, här ser ni vad jag pysslat med idag. Jag känner mig sjukt nöjd ska ni veta! Nu har jag ju ingen bild av hur det såg ut innan så ni får helt enkelt föreställa er det. Från början tänkte jag bara ta tag i lådan med linnen/t-shirts. Den var nämligen ÖVERFULL! Och hälften var väl sånt jag inte använder i allafall. Men sen fortsatte jag bara med resten också. Massor av kläder jag inte använt sen sist jag rensade ur när jag skulle flytta hit. Det allra mest bedrövliga är ju byxorna... Jag rensade bort 23 par!!!! Vågar inte tänka på kostnaden om man tänker på jeansen. Men får man inte på sig dom så är det ju bara så. Storlek 34 (och 26 på jeans) är ett minne blott! Men i ärlighetens namn vill jag ju inte gå ner ett enda gram, möjligen tighta till magen lite ;)
Fick blommor av en kille idag!!! Martin kom på besök några gånger, tre tror jag, och jag fick fina blommor av honom:) Bra att han har koll och inte ger mig rosor, som jag ju faktiskt inte alls är förtjust i.

Ska jag vara helt ärlig så har jag gjort lite annat vettigt idag också, diskat, torkat bokhyllan i sovrummet, plockat, tvättat och lite annat. Ger mig själv en stor klapp på axeln! Och just det, hängt undan vinterjackorna. Är det 1:a maj så är det ju VÅÅÅÅÅÅR!

Ska fixa lite jordgubbste och popcorn tills dess att filmen börjar efter Körslaget. Nanny diaries, lite småtöntig men mysig! Jag känner mig lite romantiskt lagd idag.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Du lyckades kasta mer ænn meg iaf,men jag fick ihop 2 kartonger med "kansje kasta klæder" = kommer nog aldrig mer annvændas:)

Fint blev det!!

Svorsken sa...

Nja vi har sol men ær små kallt om den går i moln...ja hoppas på det,men dom som kartlægger prinssesans brøllop har redan spått att de kommer regna lite på hennes dag så vi får la se:))