2010-05-17

Möhippan!!

Resan började vid 13:00 på fredagen då vi packade in bussen full med packning och tjejer! Jag jobbade fram till dess. Tack och lov fanns det gott om utrymme för packning så vi fick utan problem plats med allt vi hade med oss, vilket var MYCKET! Det var jag, Malin, Sofie, Sara, Johanna, Linnéa, Lina och Jennie som åkte från Bollnäs. Resan gick mycket bra och vi hade ju hur roligt som helst!


Tankning i Torsby! Johanna var vår säkra chaufför under hela helgen. När vi sedan kom fram till Oslo på kvällen hämtade vi upp Julia på stationen innan vi snurrade iväg till Holmenkollen där vi skulle övernatta hos Marius morbrors familj. Otroligt generösa människor som låter 9 främmande tjejer komma och sova hos dom två nätter.
Jag hade som vanligt svårt att somna så det blev inte mycket sömn på natten kan jag säga. Vi klev ju upp tidigt på lördagen så alla skulle hinna äta frukost och duscha. Sen tog vi vårt pick och pack och åkte med bussen till Helena. Där mötte Helenas norska vän Camilla upp oss.

Nu ska vi smyga oss in i lägenheten, hade då fått rapport att Helena stod i duschen:-) Vi hade pratat om det när vi åkte ner att det skulle vara roligt om hon stod i duschen men tänkte att chansen var liten. Vi hade nyckel så vi tog oss in och smög och satte oss alla i soffan. Men vi fick vänta ett tag för Helena sminkade sig också. När hon väl upptäckte oss tog det nog lite tid innan hon fattade att vi alla verkligen var där, haha!
Lukas var lite fundersam över varför det helt plötsligt satt 10 tanter i hans soffa.


Vårt första mål för dagen var Oslo gladiators där vi gjorde trekamp! Uppblåsbar hinderbana, mekanisk tjur och sumobrottning! Det var hur kul som helst! Och alla var taggade!
Eftersom vädret inte var bättre än regn så fick våran inplanerade picknick avnjutas på golvet hemma hos Helena och Marius. Gick ju bra det med, även kaffekokningen fastän kannan gått sönder dagen före:-)
Vi tog en liten handbollsmatch i ett parkeringsgarage. Inte mindre än tre gamla handbollsmålisar var på plats!

Helena fick utföra lite olika uppdrag, spela klarinett för slantar och sitta i kassan på sitt gamla jobb. Tycker att hon gjorde det galant! Hon avverkade några outfits under dagen, alla visas dock inte här:-)
Medan maten gjordes i ordning fick blivande bruden lite ompyssling.
Vi åt grymt god exotisk planka!
Vi spelade Med andra ord och Helena fick vara i ett eget lag med egna lappar som vi knåpat ihop på bussresan;-) Vi sjöng Lips och snackade en massa! En helt underbar dag med massor av skratt! Helena var nöjd att vi inte hittat på alltför pinsamma grejer.

3 kommentarer:

stina sa...

åh möhippa. minns min med tårar i ögonen.
tack för att du rösta på noah men det lär ju vara omöjligt o vinna en sån tävling :)
hoppas allt e bra kram

Amanda sa...

Ojoj va ni verkar haft de sjukt kul! Hoppas du tagit igen dig idag! Imorgon väntar hårt slit igen + en praktikant :P
Puss och kram skumbanan!

Svorsken sa...

Vældigt nøjd med hela dagen(dygnet:)
Men kroppen sliter fortfarande med lite træningsværk å brænnsår=P men væl vært de!