2010-11-22

Skånehelgen!

Ja, vad ska man säga om denna helg då? Galen, underbar, fantastisk, sjuk, kärleksfull, absurd...

Vi kom iväg från Bollnäs vid 20 på torsdagkvällen och sen var det bara att åka hela natten. Lite halvtaskigt väder men med bra chaufförer så gick det galant ändå. Vi var framme hos Malin halv sex på morgonen och vi var rätt trötta kan jag säga. Jag hade nog kanske lyckats sova 45 minuter under resan eller så. Men Malin hade ju bäddat och gjort ordning våran lägenhet så vi la oss och sov några timmar direkt när vi kom fram.

Fick mysa lite med gotjejerna på fredagen innan dom blev upphämtade av farmor och farfar. Vi var in och shoppade litegrann inne i Malmö. Medan dom andra tjejerna fortsatte handlandet åkte jag med Malin och småtöserna hem. Jag och Aminda gjorde studsbollar som hon fått i present av mig.

På kvällen hade vi middag, alla 12 neddresta norrlänningar + Malin och Andreas. God mat och dricka. Vi badade även tunna och hade det hur bra som helst. Men det fick bli läggdags i någorlunda tid då. Man var ju rätt trött om man så säger.

På lördagen lämnade vi Malin ensam med hennes bestyr (hon ville ha oss ur vägen) Så vi andra drog in till Malmö för att gå på sexbutik och käka lunch (inte på sexbutiken ska tilläggas)

Sen var det väl bara att duscha och klä ner sig inför festen. Temat var "Ombytta roller" så det var karlkläder som gällde. Jag hade fått låna lastbilskläder av en kompis till Amanda så jag kände mig het som få! Det var lite "Stånk-Tommy" över mig. Dom flesta hade ansträngt sig väldigt bra tycker jag, annars kan det ju ibland vara lite si och så med det på såna fester.

Malin hade fixat jättegod 3-rätters middag och hela festen hade hon ordnat hur bra som helst! Hon är så duktig på sånt!

Var verkligen en sjukt rolig och fullkomligt galen fest! Har lagt upp 73 bilder från helgen på facebook så kolla gärna på dom. Men då ska tilläggas att jag har 437 bilder. Det är rätt mycket som inte kan visas alltså... Och sen finns det ju en del som jag hoppas INTE finns bilder på.

Kom väl i säng vid 05 eller nåt sånt, och jag kan ju inte säga att det blev särskilt mycket sömn för det.

Vid 13 igår lämnade vi vår älskade Malin och drog norrut, efter några snurrar:-)
Jag var hemma innanför dörren 00.30 och då hade jag inte sovit en blund på hela resan. Vi har ju spenderat nästan ett dygn tillsammans i bilen jag och dom andra tjejerna och det har varit riktigt mysigt och trevligt. Man har ju kunnat prata rätt mycket som man inte hinner annars.

Jag är mycket glad att jag är ledig idag. Hade inte kunnat prestera ett dugg på jobbet faktiskt. Har ont i kroppen och är trött och sliten. Men lätt värt! LÄTT!

Nu skulle jag behöva ta mig ur sängen och åka in på byn. Ska hämta ett paket och handla lite kanske.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Tack:) Helgen var bra, hann med att bli vaccinerad, fylla i tatueringen på foten, se Carros hus, äta middag med mamma och pappa och ha myskväll med Malin. Sen när jag skulle hem var tåget såklart en timme sent, tjoho. Men nu är jag tillbaka i Uppsala:) Hur mår du? Kramar

Svorsken sa...

Låter som du hadt en toppen helg!!

Har kikat på bilderne på FB, fina ni var:)

kramar