2011-06-25

Midsommarafton!

Av nån anledning var jag totalt opepp inför denna midsommar. Men jag gav det hela en chans och det slutade väldigt lyckat!
Dagen startade som sagt var med fågelbesök! Sen myste jag på i godan ro hemma innan det var dags att duscha och svira om.

Styrde volvon en bit norrut och hamnade hos Jennie och Thomas i Orbaden på eftermiddagskvisten. Massa trevligt folk. Utan att överdriva så var där enbart par och småbarnsföräldrar där, men jag hade det trevligt och stannade över grillningen. Nångång efter 20 drog jag vidare på min turné!


Efter ett snabbt stopp i Vallsta för att säga hej till bland annat mor och far åkte jag vidare till Alfta. Satt en stund i bilen och väntade innan Amanda dök upp och mötte mig. Promenad till Kvarnsveden och jag började på min första (men inte sista) grogg vid halv tio:) Även om jag lyckades spilla helt galet många gånger på mig själv så lyckades jag nog hinka i mig en hel del trots att jag började betydligt senare än dom övriga festdeltagarna ;)
Och man måste anse det som en lyckad kväll när man dansar styrdans med söta pojkar! :p Dansade även med en långskånk sittandes på Joels axlar. En kontrastrik men oerhört trevlig midsommar!
Under kvällen fick jag det äckligaste sms jag nånsin fått : "Gött! Ska precis hugga in på lamm med stekta sniglar och rabarber." Fy fan!! Men systern som faktiskt åt det där tyckte det var gott. Galet!

Sen blev det en vinglig cykelfärd hem på nattkröken och vi förpassade Joel till soffan så jag fick sova med Amanda:) Och som dom goda vänner vi är så hjälper vi självklart varandra, jag tog ut linserna på henne och hon drog av byxorna på mig:) Det var helt klart en sån där kväll som är bra för egot!

Idag har det varit lite segt, minst sagt! Åkte hemåt efter halv fyra då jag ansåg mig körduglig. Blir nog ingen sen kväll idag och jag är väldigt glad att man är ledig även i möre!

2 kommentarer:

Erika sa...

Låter som en mycket lyckad midsommar! =)

Ja det lät inget vidare det där Sofie stoppade i sig! haha!

Kramar!!

stina sa...

härligt du verkar ha haft det! :) gud så sött med en liten sverigedräkt. puss