2011-07-17

Bonnatwist!

Var fan inte ens människa igår när jag vaknade kan jag tala om... kände mig helt ur balans och som att kroppen och hjärnan inte synkade för fem öre. Men jag hade ju inga problem att äta eller så, tack och lov. Så på eftermiddagen var det bara till att rafsa ihop lite packning och dra iväg till Alfta. Skulle på logfest med bondetema!
Det gick förvånansvärt bra att tagga om, men jag drack inte en droppe vin om vi säger så;)

Rätt befriande att gå på fest när man "fulat till sig". Verkligen en helt sjukt galen och rolig tillställning med en hel del nytt folk, men även många jag träffat tidigare. Tävlingar, grillning, kolbullar, dans... Helt i min smak!Jag och Amanda promenerade den långa biten hem inatt och var nog hemma runt halv fyra har jag för mig. Satt i köket och pratade och drack resorb en stund innan vi la oss och sen vaknade vi bara till när Joel kom hem och mylade ner sig mellan oss vid sex i morse:) Men vi var nog inte så pigga då så han la sig på soffan:)

På förmiddagen kom även Jossan över så ett tag låg vi alla fyra i sängen och myste innan vi klev upp för att käka Joels superba frulle! Sen spenderade vi resten av dagen med att kolla på golf och äta glass innan jag åkte hem vid halv sex.

Nu gruvar jag mig för morgondagen, jobb står tyvärr på schemat. Inte ett dugg sugen på det kan jag tala om. Men tre veckor står jag ju ut, sen är det lite semester igen!

2 kommentarer:

Julia Hamre sa...

hehe, det där såg ju riktigt kul ut:) kanske man skulle pröva hemma på logen i vallsta nån gång;) hoppas du har en fortsatt fin sommar! kram!

stina sa...

hihi vilken rolig fest!!! puss