2011-11-15

Hart of Dixie

Kan hända att jag tjatar nu, men åååh vad jag älskar den nya serien Hart of Dixie! Och ja, det ska stå Hart och inte heart då det syftar på huvudrollen Zoe Harts namn. Sofie tipsade mig om den här serien för ett tag sen och jag blev fast direkt! Rachel Bilson spelar huvudrollen som läkaren Zoe som av olika anledningar hamnar i en liten håla i södern från att ha bott i New York. Hon är sådär vansinnigt snygg hela tiden och det finns två killar man vill att hon ska få ihop det med (mest den ena)och en galet irriterande tjej man vill slänga ner i en skitig bäck i varje avsnitt

Nu går ju inte den här serien på tv i Sverige än, men jag hoppas den kommer. Men om ni inte vill ladda hem så går det säkert att streama på nån sida. Den visas i USA på måndagar så tisdagar är den magiska dan här! Idag såg jag den 7:e delen! Och nu längtar jag bara efter nästa avsnitt!

Gillar ni "tjejiga" serier om kärlek och mysiga miljöer så kommer ni inte bli besvikna!

4 kommentarer:

stina sa...

åååh det kanske vore nåt för mig då!! jag vill ha en tvserie att kolla på, kollar ju nästan aldrig på tv och känns som om jag sett alla filmer redan :)

Svorsken sa...

Det læt som en serie man borde se!

Anna sa...

Ja gör det båda två vettja! Ni kommer inte ångra er!

Caroline sa...

Det känns som om jag borde ta och kolla in den !