2011-11-08

Ni behöver inte läsa detta!

Vill ni läsa nåt trevligt och upplyftande ska ni nog genast läsa nåt annat än detta. Är verkligen inte på nåt bra humör.

Känner mig trött, låg och deppig!
Känner mig ensammast i världen (fast jag VET att jag inte är det!) Jag vet att jag har massor av fina vänner men just för tillfället är jag i en sån där period då det känns som att alla andra har sina grejer och sina liv och jag blir lämnad lite ensam. Skulle gärna vilja känna att jag är någons första val... Inte så roligt att känna att man alltid är den som frågar om att umgås...

Fast det förstås, ska nu släppa in han som jag faktiskt är förstavalet för! Som faktiskt är väldigt bra på att visa att jag är omtyckt! Dricka lite te med honung för halsen som kliar lite och kolla på senaste Hart of Dixie, som jag längtat efter i två hela veckor!

Känner mig dessutom så ofantligt trött! Det beror nog säkert på bristen av sol! Ser fram emot helgen då jag faktiskt har 4 dagar ledigt, lör-tis. Då kanske jag kan hinna få lite ordning i röran här hemma och samtidigt känna att jag har tid för vila.

2 kommentarer:

Stina sa...

Vet du den känslan har jag haft så många i mitt liv och den e hemsk. Jag vet att jag har rätt mkt här hemma men försöker vara noga med att bjuda in vänner hit, ses på fika eller hitta på saker tillsammans. Jag vill ju fortfarande hänga med vänner fast jag numera har familj och de flesta mina vänner har inte det än. Det e synd vi inte bor närmre varandra! Stor kram och ps jag har oxå haft en skitdag , citerar pappa idag: Stina du har tom otur när du har tur. Stämmer! Massa krångel me min resa så kanske inte kan åka :(

Svorsken sa...

Ingen kul kænsla att ha:(
Hoppas det hjælper med lite ledigt till helgen,Hitta på nått skoj eller unna deg något!
Också får du mysa massor med din søta lilla kille!
Energiløs å trøtt tror jag hør høsten till før hær ær det också ganska energitomt om dagarna..

Kramar