2011-11-26

Tomtar och troll!

Igår kväll kan jag ha råkat beställa några rullar presentpapper och ett gäng snören... Jag säger inte att jag gjorde det, bara att jag teoretiskt sett skulle kunna ha gjort det. Det kan också ligga till så att jag har nåt stort fel på huvudet!

Tog även fram adventsstjärnor och ljusstakar igår. Dock var lampan till ena stjärnan trasig, men det är åtgärdat nu och dom lyser så fint här hemma! Idag har jag fortsatt pyntandet med att placera ut lite nya röda ljuslyktor och dom röda fleeceplädarna har jag lagt i soffan i stället för dom gröna. Även några av mina snögubbar har fått se dagens ljus. Och dessutom tog jag fram dom här fula tomtetrollen som funnits med mig sen så långt jag kan minnas. Dom är liksom mer nostalgiska än dom är fina, men jag gillar dom! Mamma däremot HATAR dom! Men nån gång måste hon ju ha gillat dom eftersom dom faktiskt varit framme flera jular på förr.
För att retas med henne skickade jag ett mms till henne med denna bilden :)

Nu ska jag nog ta och kleta in lite färg i håret för utväxten är inte vad det borde vara. Tänk vad skönt det vore om hårfärgen liksom trängde ner i hårsäckarna så det som växte ut också hade samma färg. Då behövde man ju bara färga håret när man var sugen på en ny hårfärg. Och medan färgen verkar, så får det nog bli ett avsnitt av Glee! Glad för att jag har måååånga avsnitt kvar att se av det!

1 kommentar:

Svorsken sa...

Jag gar också mest nostalgiska tomtar,eller ja,nu har Lukas tagit øver dem:)

å ta julkort av ungar ær inte lætt men katter ær då værre! ja å Palle skika ut julkort med våran dåvarande katt Mullan å fick jobba med det kan jag lova:)

En spruta att sætta i huvudet som ændrar utvæxtfærgen har jag haft tanker på længe,det eller nått piller borde væll inte vara så jæ*la svårt å uppfinna tycker man!

Hoppas du haft en trevlig helg!
kram