2012-02-16

Mina tips! Rengöring

I stället för att ni ska behöva lyssna (läsa) om mitt för tillfället bedrövliga sinne så tänkte jag ge lite tips om mina favoriter bland skönhetsprylarna jag använder. Tar lite i taget tänkte jag och jag börjar med det jag använder för att tvätta nyllet.

I duschen har jag denna som jag är riktigt nöjd med! Luktar mysigt och skön att använda. En aning peelande effekt har den med. Kommer definitivt fortsätta med denna när den tar slut. Pumpflaska vilket är väldigt lämpligt, särskilt då jag har den i duschen.

Denna tvättar jag mig med när jag inte duschar samtidigt. Har också en väldigt fräsch doft och passar min hy bra. När det kommer till ansiktsrengöring så föredrar jag såna i gelform. Gillar inte alls rengöringsmjölk.

Efter ovanstående gelé använder jag mig av detta ansiktsvatten. Också nåt som passar mig bra. Tidigare använde jag mig av ett från Clinique men det luktar ju Minttu så jag fick ju nästan kväljningar varje gång jag använde det, haha! Men bortsett från doften så känns detta från Clarins mycket bättre för min hud.

För att tvätta bort ögonsmink använder jag mig av Take the day off från Clinique. Funkar rätt bra, även om jag nog är på jakt efter nåt som kan vara ännu bättre. Hade för många år sen en från nåt lite billigare märke som jag tyckte väldigt bra om, men det görs inte längre och jag minns inte om det var Nivea eller L´Oreal. Har ni några tips så mottager jag gärna det.

1 kommentar:

Svorsken sa...

Jag anvender Cliniqe jag också,tycker den funker bra!
Har hørt mycket bra om Ole Hendriksons produkter iaf,men Annars så ær nog inte jag så mycket hjælp:)

Hoppas det ær bættre med deppen!!
Kram