2013-07-07

Ä L S K A R detta!

Dessa bilder tog jag igårkväll i den fina kvällssolen! Med mitt teleobjektiv.

Nedanstående bilder har jag tagit i kvällens solsken, med mitt macroobjektiv. Satt även en lång stund nere på bryggan och bara njöt av tillvaron. Solen i ansiktet och det är fortfarande VARMT ute! Vill aldrig att detta ska ta slut. Skulle inte gråta om det aldrig mer blir vinter. Känner att jag verkligen kan njuta fullt ut nu, för jag känner verkligen harmoni med allt (utom att jag går och väntar på nåt som jag kanske väntar förgäves på?) Jag behöver inga stora saker i livet, utan kan känna lycka i det lilla. Som att jag tidigare ikväll satt ute på bron och drack kaffe och åt glass, och fick se Jons bil stanna till uppe vid vägen och Cissi klev ut och läste på alla brevlådor. Hörde även hennes röst ända till mig. Ringde upp Jon för att tala om att ifall det var min brevlåda dom letade så gjorde dom det på fel ställe, hahaha! Dom var ute och delade ut Tackkort (exakt ett år efter bröllopet)

Spenderat dagen i Galven idag. Riktigt länge sen jag var där och badade. Blåste väldigt mycket där, men det var varma vindar och det var skönt i vattnet. Tack för sällskapet Helena + familj!

Det bästa är ju att jag dessutom ligger helt fel i dagarna, hade söndag igår och måndag idag, så det betyder ju att det kommer kännas som att jag har en extra dag ledigt! :)

1 kommentar:

Stina sa...

Älskar oxå detta!!!