2013-07-14

Vad slår detta?

Jamen, då ska jag försöka beskriva den gångna helgen med ord då. Inte helt lätt kan jag säga. Men underbar, härlig, rolig och galen är ord som passar in.

Det började med att jag i fredags förmiddag packade bilen med prylar och åkte upp till Malin i Järvsö. Vi for sedan vidare upp till Alpbyn där vi huserat i en lägenhet hela helgen. Sen vid 12 dök vårt sällskap upp :) Vi åkte sen ner på byn för att käka lite innan vi åkte till Torön och badade. Riktigt härligt, och skönt i vattnet. Innan vi for tillbaka till vårt place handlade vi med oss lite käk, grillade hamburgare och korv. Resten av kvällen spenderade vi däruppe på berget. Tog oss faktiskt en rätt jobbig promenad upp på toppen av backen. Men det var värt besväret att få vara där uppe och skåda solnedgången ;)

Igår startade vi dagen med att ta sittliften upp på toppen. Och sen ner igen såklart. Att jag med min höjdsräck pallade det är imponerande, trodde nedfärden skulle bli vidrig men jag satt och blåhöll Kim i handen och fokuserade långt bort i landsskapet så det gick över förväntan. Sen blev det en tur med flotten i det härliga sommarvädret. Vi stannade till på "pärlandet" ett bra tag, ett stort grund mitt i älven. Känns helt knasigt att kliva ner från flotten mitt i sjön och vattnet når till strax ovanför anklarna. Svårt att bada när man måste rulla sig runt för att bli blöt också :) Fast om man gick en bra bit var det lite djupare så det tom gick att simma.

På kvällen fick vi besök av Erica, Kerstin och Veronika också. Mer korvgrillning, denna gången tyvärr i regn och åska. Men vi hade det väldigt trevligt ändå, lyssnade på massa gamla nostalgiska låtar och hade jättekul! En sväng ner på Condis hanns också med innan sovdags. Och idag var alltså det slut på denna fantastiska lilla minisemester! :( Denna första semesterveckan har verkligen överträffat alla förväntningar. Har inte gjort några stora "utsvävningar" men jag har mått (och mår) så otroligt bra och humöret gör så otroligt mycket. Detta kan jag leva på länge länge!

4 kommentarer:

Stina sa...

Glad för dig vännen, nog första pussbilden jag ser i denna blogg ;) kram

Svorsken sa...

Men vem ær killen??
Træffade ju deg bara før någon dag sen å då
Hørde jag ju inget om någon?!:)

Låter som en hærlig helg iallafall!

Hær har vi packat upp å med igen och åker vidare
imorgon!

Kram

Svorsken sa...

Eller ær det han som ær Lover'n kanskje ?? :))

Svorsken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.