2013-07-06

SEMESTER!!!

Nu har jag två veckors semester framför mig och ni kan nog inte ana hur skönt jag tycker att det är. Tycker ju alltid att det är skönt med semester, men nu extra mycket faktiskt. Senaste veckorna på jobbet har varit rätt tunga mentalt sett så detta är en välbehövlig paus. Ska njuta av varenda minut!

Igår efter jobbet hade vi en jättemysig grillkväll hos Malin i Norrborn. Vi var 8 tjejer och en söt liten bebispojke. Åt gott, snackade massa och spelade spel. Blev rätt sent, klockan var närmre 03 när jag landade hemma. Sen inatt vaknade jag av kramp i vänstra vaden, totalt oskönt!!! Och även när jag vaknade senare vid 10 fick jag kramp i samma vad. Vet inte om det var en bra idé att ge mig ut på en liten löptur sen? Gick väldigt tungt och jag är väldigt stel i den vaden nu. Släpper väl nåt tag. Obehagligt sätt att vakna på dock.

Har inte gjort sådär vansinnigt mycket idag, förutom löpturen har jag vikt tvätt, lyssnat på ljudbok (både ute liggandes på gräsmattan och inne medans jag donat), klistrat massa urklippta recept och satt in i min pärm och kopierat närmare 2000 bilder från telefonen till datorn. Nu ligger jag och slötittar på Sommarkrysset och sen blir det nog nån film, sugen på nåt mys.

1 kommentar:

Stina sa...

Jättefina bilder i inlägget under. Hälsingland <3
Hoppas du nu får en fantastiskt skön semester! Kram