2013-09-16

Årets andra Skåne-tripp!


Direkt efter jobbet satte jag mig i bilen och körde ner till Upplands Väsby i torsdags. Var framme vid 21 och medan vi klurade på när vi skulle åka neråt så började jag och Kim kolla på en film, Mud. Dock blev det sen lite snabba ryck så vi hann inte se klart den för vi valde att åka före 23 redan. Skönt att komma iväg och det är ju mindre trafik på natten. Dock var det väldigt dimmigt.

Kim körde första biten till Nyköping sen hoppade han bak med mig och Robin körde resten av vägen. Slumrade väl till lite halvt innan vi kom ner mot Husqvarna/Jönköping. Älskar att komma ner där för det är så vackert, särskilt på kvällen/natten. Lyckades somna till en timme där på slutet sen med, vaknade när vi kom in mot Malmö. Kvart i sex tassade vi så försiktigt vi kunde in i Malins lilla stuga, hon och tjejerna skulle ju upp vid sju så vi ville inte väcka dom. Men Malin kom ju upp och kramades alla fall :)

Malin drog till jobbet sen och vi försökte väl sova lite till. För min del blev det två timmar. Men bättre än inget. Sen ville grabbarna träna lite så medan dom var på gym strosade jag längs havet och fotade lite. När vi kom tillbaka dök Malin upp efter nån minut bara så det var ju lyckad timing. Framåt kvällen käkade vi jättegod tacogratäng hemma innan vi åkte in till O´Learys i Malmö för att bowla. Jättekul var det, även om jag var sämst. Vi fick även några fribiljetter till att rida mekanisk tjur så det gjorde vi (känns i kroppen nu) Svårt, men kul! När vi sen kom tillbaka så satt vi ute på altan, med infravärme, och spelade 500. Där fick jag äntligen min revansch!

Malin jobbade även ett tag på lördagen så vi roade oss bäst vi kunde. Jag och Kim kollade på Solsidan och sen när vi tänkte åka till stranden märkte vi att Robin var borta. Fast sen när vi kom ner till stranden så såg vi hans skor och t-shirt liggandes där och efter ett tag kom han springande på stranden. Då hade Kim redan hunnit vara ner och doppa sig. Temperaturen låg runt 17-18 tydligen och det var några fler galningar som badade. Dom kutade sen en runda tillsammans medan jag i min tur fotade :)

Hade ont i huvudet hela lördagen och det bara stegrade, började dessutom må illa framåt kvällen. Kan visst ALDRIG lära mig att jag måste dricka massor när det är soligt och varmt. Inget hjälpte heller, så jag blev liksom liggandes hela kvällen :( När dom andra satt ute och hade det trevlig låg jag däckad i soffan och kollade på film och mådde pyton. Jag orkade verkligen inte sitta uppe.

Tack och lov var det bättre när jag vaknade igår. Vi myste på under förmiddagen och hann även med ett kubbspel, där jag och Kim vann mot Malin och Robin :) Sen var vi ju tyvärr tvungna att åka mitt på dan. Blev några stopp längs vägen, men trevlig hade det. Valde sen att sova kvar hos Kim och köra tidigt i morse direkt till jobbet i stället. Slapp jag köra i mörker och fick mer mystid! Vi kollade dessutom klart på filmen, och den var riktigt bra tycker jag!

Alla fall så var det roligt att se hur "betuttad" Minnea blev i Kim. Hon verkligen trånade efter honom, haha! Vilket jag har full förståelse för! Har även förståelse för att han är lite svag för henne, vilket alla som nånsin träffat henne är skulle jag tro. Hon kan konsten att charma.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Vad hærligt med spontan tripp till Skåne!!
Men vad tråkigt att ni inte får ses på så længe nu😥
Inte lætt med avstand!!!

Stina sa...

Det är så sjukt fint därnere! Om ni gifter er på ett oromantiskt sätt kan ni väl göra det på stranden där 😉 kram och det glädjer mig att du funnit kärleken och verkar så lycklig ❤