2010-03-21

Bra jobbat!

Tyvärr blev det "bara" silver för Bollnäs idag. Men det är inget att sura över, var en vinst bara att dom tog sig till final tycker jag!

Har dagen till ära bakat Bollnäsmuffins:) Eller ja, morotsmuffins med blå glasyr. Hade massa gul och röd karamellfärg i smeten också så den var riktigt orange innan jag gräddade dom, då blev dom ju lite brunare. Men lite orange kan man ju se att dom är:) Eller ja, inte på bilden kanske.
Ska ta med mig och bjuda på jobbet i morgon också. Får se om dom blir mer populära än dom där grön-vita förrädarmuffinsarna som Amanda skulle baka om Hammarby vann:p
Mamma la beslag på två muffinsarna också som hon skulle ge till Ville när han kommer tillbaka till jobbet. Han gillar tydligen morotskaka. Hoppas verkligen att hon säger att det är jag som gjort dom så att hon inte tar åt sig äran själv, dom blev nämligen GRYYYYYMT goda!!!

Nu ska ni få ett boktips av mig också!
En riktigt mysig bok! Feel-good helt enkelt!
Den är dessutom nyligen filmad med Julia Roberts i huvudrollen och James Franco i en annan av rollerna:) Eat, pray, love heter den i original.

Läste ut dom sista kapitlen i den i badet igår. Nu är frågan vilken bok jag ska börja med härnäst? Svårt val, har en hel del olästa böcker i hyllan så det är inte det att det inte finns att välja på som är problemet, snarare det att det finns för många val. Gillar att variera mitt läsande ganska mycket, alltså varva mellan olika genrer. Dock blev det ju dom fyra Twilight-böckerna i ett sprut men det var ju omöjligt att sluta när man väl börjat. Känns skönt nu när jag läst en bok efter dom så att den värsta abstinensen försvunnit.
I morgon får jag förhoppningsvis New moon hem i brevlådan!

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Vi blir hemma lørdag-lørdag så då hinner vi sees nått,skall bli himla skønt med lite semester i værldsmetropolen nu!!
Mm dem muffinsarna såg god ut!!

Amanda sa...

Muffinsarna va gudomligt fina! och goda så klart :)