2010-03-12

En sorglig historia


Tog mig en titt i min byxgarderob i morse. Tänkte att jag skulle dra på mig ett par andra jeans än dom jag brukar variera med i vanliga fall.
Kunde inse följande:
1) Har många tusenlappar hängandes där inne.
2) Dom där tusenlapparna kommer att fortsätta hänga där om jag inte hittar på ett bra sätt att utöka jeansen med ett par storlekar.

Jag gjorde ett försök att få på mig mina bästa "röv-jeans" med resultatet att jag efter lite (läs mycket) ålande fick på mig dom så dom satt jättebra över benen och jag fick den där snygga rumpan. MEN gylfen gick inte att få igen en millimeter. Inte ens när jag la mig på sängen och försökte. Ålade till sist på mig ett par andra jag inte haft på länge och jag fick med nöd och näppe igen dom. Men när jag åkte hem från jobbet hade jag gylfen öppen:) Det syntes ju inte när jag hade jacka på mig.

Har på nåt vis torsdag idag jag, eftersom jag var ledig i måndags och jobbar i morgon. Kan nog bli lite körigt i morgon faktiskt, men då går väl tiden fortare allafall:)

Sen ska jag hem och städa upp lite i min lya för jag får lite främmande på kvällen. Amanda kommer, och kanske även Joel. Vi ska grilla korv i min öppna spis och kolla på melodifestivalen.

2 kommentarer:

stina sa...

popcorn sätter sina spår även på den bästa uppenbarligen ;)
kram och trevlig lördag!

Svorsken sa...

Kænner igen det dær med jeansen.ær alltid den jæ*la gylfen som stæller till det:)

Hærligt med krovgrillning inne!
Tack før inbjudan føresten,den kom idag!