2010-03-19

Minnea rimmar på Lea :)

Första bilden på lilla prinsessan! Enligt mamma Malin är hon lik Aminda men jag tycker det är lite svårt att se på bilden. Söt är hon verkligen! Längtar så grymt mycket efter att få träffa henne. Prinsessan Minnea! Längtar såklart efter Malin och Aminda också!

Kanske var mitt inlägg som gjorde susen, jag skrev ju KOM UT! Publicerade det 21:16 och 21:17 var hon ute:)

Till andra bebisar: Det är inte helt omöjligt att jag blir kattmormor om ett tag (hur länge nu katter är dräktiga?) Slutade ge Lea p-piller för ett tag sen för att dom dels tog slut och för att jag inte vill ge henne det mer. Dom får ofta juvertumörer av p-piller och en av mina kollegor fick nyligen ta bort sin kisse just av den orsaken:( Har tänkt att jag ska sterilisera henne men har svårt att få både tid och slantar att räcka till just nu.

Just nu är det väldigt mycket mars för min katt, haha! Fasen vad hon ylat och åmat sig dom två senaste kvällarna. Hon som knappt ens jamar i vanliga fall.
Så ifall det blir bebisar så återkommer jag om det:) Mina vänner kanske får presenter;) Vet ju allafall en 1-årig herre på andra sidan landsgränsen som gärna vill ha en;)


Var bara tvungen att ta fram telefonen och knäppa när hon nästan låg på mitt huvud. Jag är lite nyvaken ifall ni undrar=)

Det är skönt med helg! Igen, veckorna går ju så sablans fort så man hinner ju knappt med. Men för att vara fredag så har den gått väldigt långsamt, fredagarna brukar gå väldigt fort i vanliga fall tycker jag.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hihi vad söta ni är!
Jo nu är det värsta gjort, både redovisningen och begravningen igår. Vaknade till strålande sol och det piggar upp humöret.
Stor kram

Erika sa...

Jaså du kanske blir mormor du? Guud så mysigt med kattungar!!!

Vilken härlig dag på isen ni verkar haft! Såg helt underbart ut!

Haha, ja det är lite farligt med alla affärer som finns här.. På det viset är det bra att vi inte har nån bil för då tar man sig inte tid att åka!

Åh kan du inte säga åt min bebis att komma ut med? =) För min del får han gärna komma NU!! Va söt hon var förresten!

Hoppas du har en skön söndag! Är du i uppsala och kollar bandy eller?

Kramar!