2010-03-23

I-landsproblem är också problem!

Egentligen ska man väl inte skriva blogginlägg när man är på dåligt humör. Igår upplevde jag nog den absolut värsta dan i mensvärkens historia tror jag. Hade ont precis HELA tiden. Inte bara i magen utan även i svanken och benen. Inga tabletter hjälpte heller. Eller så var det så att jag skulle haft ännu ondare om jag inte tagit dom, det kan man ju inte så noga veta. Sov med ett "värmehjärta" på magen inatt.
I morse när jag vaknade hade jag inte så mycket mensvärk kvar men däremot en sjuhelvetes huvudvärk. Förmodligen spände jag mig hela dan igår i och med att jag hade så ont i kroppen. Så större delen av dan har varit ett enda töcken.

Sen kom smällen ikväll:( Loggade in på skatteverket för att kolla deklarationen som jag väntat länge på med spänning. Förra året hade det ju blivit fel för min del eftersom jag anmält att betala extra skatt varje månad som ett litet "tvångssparande". Eller ja, föregående år då alltså. Och efter det har jag ju kollat noga varenda månad att det stått ett minustecken framför summan på frivillig skatt.

Men nu hoppas jag VERKLIGEN att det är nåt som inte stämmer med mina uträkningar för att betala 500:- extra varje månad i skatt utöver den skatt jag vanligen betalar ger enligt mina uträkningar minst 6000:- på ett år... INTE 2400 nånting!!!
Monica ska ringa skatteverket i morgon för att höra vad som kan vara fel.
Visst, jag ska väl vara glad att jag överhuvudtaget får tillbaka pengar kanske. Men just nu kan jag inte annat än att vara besviken. Dom där extra pengarna skulle jag ju ha som bidrag till en drömresa i höst. Resa ska jag väl göra i vilket fall, för det ENDA jag önskar mig när jag fyller tjugotio är ju pengar till resa. Men det kanske inte räcker till resan jag helst vill göra som kostar ganska mycket pengar.

Nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt klagande. Jag är bara så himla lessen just nu.

3 kommentarer:

Julia sa...

usch, lät inget vidare det där..skatteverket är de bästa på att irritera ochgöra mig arg också..men det brukar löasa sig till slut efter tusen rundor med klagande osv..hoppas det ordanr sig:)

Erika sa...

Fy va irriterande!! Man undrar ibland hur dom räknar för min mamma har betalat samma summa extra i flera år och hon får ALLTID olika tillbaka.. Ett år åkte hon dessutom på rest!! Hoppas att dom gjort fel denna gång så du får extra bidrag till din resa!

Hoppas ävem att mensvärken är bättre! Lät inte alls roligt! Usch!! Stor kram till dig!

Svorsken sa...

Haha vilken sjuk drøm!!:)
Jaja,sæg till om jag också lær køpa 2 studentpresenter iår:)))

kanse passar med en lunch en dag, åannars træffas på hansjons i påskdagarna,lukas kommer sækert gærna på besøk å leker med Melvin,eller Leah før den delen:)
alla psss,psss han får se ær ett +:)