2012-05-07

Ett litet steg för mänskligheten - Ett stort steg för Anna

Vi har visserligen inte sett fortsättningen av detta, men just nu måste jag säga att jag känner mig motiverad! För ett tag sen fick jag tips om en app via twitter som heter "From couch to 5 K". En app för oss soffpotatisar helt enkelt! Och igår var premiären av den!
En röst talar hela tiden om vad jag ska göra; ett litet pip och "start running", sen ett litet pip och "slow down and walk" :) För vana motionärer/sportmänniskor ser det där ju ut som rena barnleken förmodligen men har man lika mycket kondis som en kökssoffa så är det en annan grej.

Jag kände mig väldigt duktig av att jag faktiskt klarade av det hela bättre än jag trodde innan. Var ute i skogen på stigarna ovanför där jag bor och jag sprang faktiskt en liten sväng extra :) För en person med noll själv disciplin (det är det som alltid är min största fiende) så måste jag säga att jag var riktigt duktig!!


Detta är vad jag ska klara av om åtta veckor alltså? Vet inte ens när det är? Hmmm, undrar om jag måste springa när jag är i Frankrike med? Jaja, vi får väl se. Har jag hållt i ända tills dess så kanske jag kommit till stadiet då jag verkligen MÅSTE ut och springa också för att kroppen skriker efter det?? Haha!

Och är det så illa att jag avbrutit mitt "experiment" så får jag ju helt enkelt skämmas för er stackare som faktiskt läser detta. Målet är givetvis inte att gå ner i vikt eller så, utan mer att bli mer vältränad, må bättre och gärna bli lite mer fastare i köttet ;)

2 kommentarer:

Stina sa...

Åååååååhhh!!! Vilken grej! Heja!

Svorsken sa...

Då kan vi peppa varandra, samma mål har jag :)
Har kommet dit igen att det ær roligt å Træna men sjælv diciplinwn ær inte så stor alla gånger hær hemma heller..

Kul app! Hoppas du håller i,får beløna deg sjælv med nått fint utfall du gør det,ha en liten morot !

Heja heja!! :)