2012-05-12

Jobbigaste veckan på länge!

Alltså, vilken vecka detta varit. Jag är helt galet trött i både kropp och huvud nu. Jag är himla glad att jag även är ledig på måndag, för det känns för kort med att bara vara ledig en dag efter detta. Trots allt så har jag faktiskt varit duktig och avklarat vecka 1/8 i min löpträning. (Ska ju inte sluta efter v. 8 men jag har en förhoppning om att om jag väl kommer så långt så kommer kroppen vilja fortsätta springa framöver med) Klurat lite på det där med belöning/morot med och jag kanske har nån liten idé om vad det skulle kunna vara, men låter det vara osagt! Kommer givetvis meddela då det blir aktuellt :)

Har sovit lite kasst om nätterna hela veckan, mycket drömmande och vaknande hit och dit. Sen brukar den här lilla sängkamraten vara lite gossjuk på obekväma tider också. Dessutom brukar jag ha svårt att somna när jag är sådär genomtrött också, hur knasigt det än kan låta.
Det har varit kampanj med bågar för halva priset, och detta var sista veckan. Och folk vaknar liksom inte till förrän sista dagarna även om det pågått i tre veckor liksom. Och dessutom var det mässa i veckan så i torsdags var två av buktikspersonalen borta. Då får man liksom bara själv göra så gott man kan och det blir stundtals nästan så att man plöjer på som en maskin. Vid flertalet tillfällen torsdag/fredag har jag känt mig så trött och stressad att jag bara velat falla ihop i en hög och grina. Men jag har klarat mig, haha.

Lägg där till att det igår var tjejmässa på Scandic då vi medverkade med en monter. Så igår jobbade jag från 09:00 till 22:15 och sen upp och jobba idag. Var en trevlig mässa men jag hade helt fel skor på mig, fick så grymt ont i fötter/rygg/knän. Var trevligt att jobba alla fall och vi hann även turas om att gå runt och kika på alla andra montrar.
Fick händerna insmorda och dränkta i ett paraffinbad och jag och dom andra damerna gjorde dessutom en "kroppsanalys". Alltså, jag var nästan lite nervös inför det för jag trodde att jag skulle få dåligt resultat. Jag vet ju att jag inte väger sådär vansinnigt mycket men jag trodde ändå att jag skulle få resultatet att min kropp var mycket äldre än den är och att jag skulle ha för mycket fett på kroppen, och för lite muskler.
Haha, blev glatt överraskad när det visade sig att min metaboliska ålder är 18 år!! Haha! Amanda kom fram till att det är svaret på vissa grejer när det gäller mig, haha! Hursomhelst så var resultaten mycket bra, för att jag ska få min "idealkropp" så ska jag gå upp 4 kg, och det genom att bygga muskler. Får väl se hur det blir med den saken ;)
Mandan var lite bitter för enligt hennes analys så är hennes metaboliska ålder 25 (hon ska fylla 24)

Det var nog allt för idag. Nu ska jag kolla lite Revenge, The big bang theory och en film eller två. Naglarna ska målas med ett sprillans nytt nagellack med :) Dessutom måste jag klura lite på vad jag ska ge systern som fyller år snart...

1 kommentar:

Svorsken sa...

Kul med kroppsanalys,skulle jag å villa prova!

Haha,japp,han i grønt ær Romæren,men han såg betydligt bættre ut før 8 år sen :)