2012-11-19

Helgen som var!

Måndag och en helg har passerat. En väldigt bra helg måste jag säga. Började på fredagen med att åka direkt på bio efter jobbet. Var på sista Twilight med Sofie, Ing-Britt och Elias. Sevärd såklart, men ändå den sämsta filmen av dom fem. Sen en stund efter jag kommit hem så fick jag besök av Karin. Vi satt och pratade några timmar som vanligt. Men nu är hon i Miami den lilla tösen, hon ska gå en bartenderutbildning under fyra veckor.

Lördagen var väl inte så spännande på dagen direkt. Hälsade på min farmor en sväng och glåmade på tv typ. Men herregud vad min farmor är rolig! Och brutalt ärlig, på gott och ont!

På kvällen var det dags att svida om, maskeradfest med temat "Pensionärer" stod på schemat! Himla roligt tema tycker jag, och Sussi och Johan hade ordnat det jättebra.

Åh herregud så tjusig man var! :) Roligt att alla verkligen gått "all in" på temat också. Hade mycket trevligt men mådde tyvärr lite skumt. Drack inte så jättemycket alkohol och slutade i bra tid. Badade även tunna, som är så mysigt! När jag kom hem mådde jag ännu sämre, och var faktiskt tvungen att kräkas en gång. Helt konstig kände jag mig. Men som tur var mådde jag bra igår när jag vaknade, bortsett från en väldig trötthet! Slappade i soffan hela dan, för jag tog mig ingenstans heller för Anders hade sågat ner ett träd som blåste sönder tidigare i höstas, rätt ner över min lilla väg. Men på eftermiddagen/kvällen fick jag ju trevligt besök som gjorde mig sällskap i soffan.

Och gällande det så måste jag säga att det känns mycket bra, på ett väldigt avslappnat sätt! Han är inte på nåt vis kärleken i mitt liv eller så, men just nu är han det jag behöver. Som jag sa till honom igår när han frågade vad han är för mig: "ett tidsfördriv tills jag hittar pappan till mina barn" Haha! Åldersskillnaden gör ju givetvis att man är i helt olika stadier i livet, men för det vi pysslar med just nu är det faktiskt helt perfekt. Jag är en mycket glad och nöjd Anna för tillfället.

2 kommentarer:

Stina sa...

Haha vilka sköna kommentarer! Glad att du är glad just nu. Kram!

Svorsken sa...

Hærligt!!!
Låter som en bra plan:)