2012-11-27

Snart är det dags!

Det börjar dra ihop sig till resan nu! :) Tyckte det var alldeles nyss vi bokade den, och då kändes det som evigheter tills att den skulle bli av. Hösten har verkligen gått fort! Och jag känner också att jag fått lite "kompensation" för min dåliga sommar.

På lördag åker vi alltså. Planet ska enligt tabellen lyfta 11:10. Vädret ser lovande ut, ska bli så underbart att känna värme mot huden! Men det ska bli så ljuvligt att få komma bort på semester. Umgås med lillasyster, läsa böcker vid poolen/stranden, göra utflykter, äta gott och bara koppla av. Kanske jag får några fräknar till också!

Ska bli spännande att åka till Jordanien då det ännu inte är så vanligt att man åker just dit. Men jag tror det är på uppgång, och alla jag hört om som varit där har varit nöjda. Återkommer väl med min egen uppfattning sen. Kan hända att det kommer nåt inlägg under tiden vi är där också, då jag ju faktiskt kan blogga från iphonen.

3 kommentarer:

Stina sa...

Ja vad fort det gått ändå denna höst. Tror ni kommer få en underbar resa!! Uppdatera gärna och knäpp massa bilder! Är nyfiken på det där landet! Kram

sl33pymela sa...

Iiiinte alls avis ;-)
Njut ordentligt!!

Svorsken sa...

Den hær høsten måste ju gå till historien som tidernas kortaste/snabbaste høst,shit vad fort den gått!!

Åh vad hærligt ni kommer få det med sol å bad å mys!!
Lite værme hadde suttit fint nå altså:)

Trevlig resa om vi inte skrivs nå mera!!
Hoppas ni får en super vecka!
Kramar