2013-01-07

Januari!

Om nåt mot förmodan undrar om jag lever så kan jag härmed meddela att det gör jag. I allra högsta grad.

Har sedan året började inte gjort nåt särskilt. Jobbat och varit hemma bara.

I helgen städade jag bort julen och gjorde lite vår hemma. Köpte vita tulpaner igår så jag verkligen älskar! Vita och ljusrosa är nog favoritfärgerna när det kommer till tulpaner. Men det är väldigt fint med blandade färger med.

Kroppen har varit lite väl bråkig på mig en dryg vecka nu. Fattar inte vad som pågår men för att uttrycka mig lite fint så har jag varit grönjävligt "brunstig". Var väl mer än ni bad om att få veta men jag kände mig tvungen att skriva av mig. Trodde det skulle hjälpa av besöket igår men det var ju bara för stunden. Eller stunderna... Sjukt! I-landsproblem är det ju ändå.1 kommentar:

stina sa...

herrejösses vad fint du gjort med lyktan där, vart ha du köpt den? blev inspirerad här.
önskar dig ett fint 2013 anna, hoppas du får känna lycka och harmoni. vi kastar 2012 på en soptipp och glömmer eländet ;)
en liten "hemlis", vi var och kollade lite hus och så i thialand, inte för att flytta men jag mår ju så bra av värmen så fnderar på att vara borta en längre period nästa vinter, om allt går att lösa med jobb, ekonomi, läkare och sånt praktiskt. då hoppas jag du vill komma och hälsa på så kan vi sola, bada och bara glömma vintern.

stor puss och kram fina du!