2013-01-25

Trött och fattig!

Sådär känner jag mig nu. Fy tusan, det var länge sen jag var såhär trött en fredag. Var skönt att se att jag fått sms från mamma som skrev att det fanns mat till mig på Hans-Jons. Hade omöjligt kunna fått till nån middag själv nämligen. Kunde ju knappt äta själv, så mamma frågade om hon skulle mata mig, haha!

När jag kom hem till mig gjorde jag en latte med min Tassimo och jag hade en extra kapsel espresso i den. Behövde lite kraft för att betala räkningsjävlarna, fy fan denna månad var riktigt tuff. Av nån konstig anledning så hade jag glömt att betala mina e-fakturor förra månaden (begriper inte att jag inte märkt det???) så det blev väldigt många extra räkningar nu i stället då. :( Som om det inte räckt ändå liksom...

Så enda lyxen jag kan unna mig innan nästa lön är klippningen jag har bokad på måndag. Sen får det bara bli mat. Det är låååååångt till 25:e februari.

Har varit en ganska jobbig vecka detta. Varit på ganska dåligt humör, menshumör helt enkelt. Sen har det varit rätt mycket att göra på jobbet då vi varit lite kort om folk, och nån har retat upp mig en hel del också... Men tack och lov är det inget som märkts på mig, för min kollega blev väldigt förvånad när jag berättade hur grinig jag varit. Alla är ju inte lika bra på att dölja sitt dåliga humör. Jag är glad att jag inte låtit det gå ut över nån annan alla fall.

3 kommentarer:

Palestina sa...

Trist med pengarna, hoppas du ändå kan få unna dig en bukett med tulpaner denna månad kram

Svorsken sa...

Ja dem hær pengarna ræcker ju aldrig længe.. Tyvær!
Hærligt med en klippning iaf,blev så avis nær jag såg bilden!!
Attans att jag inte hann klæmma in ett Linnea besøk i helgen!!

Jag læste bara en bok om igen som jag læst før ett par år sen,,mini shopoholiker av Sophie Kinsella,ælskar dem bøkene!!:)

Hoppas humøret kommer seg denna vecka!
Kramar

Julia sa...

Hoppas den här veckan innehåller lite mer energi! Jag blev direkt mycket piggare när det blev 20C varmare i Norden ;)Kram!