2013-01-20

Lite söndagsbilder!

Kände för att fota lite med riktiga kameran idag. Blir ju mest med iphonen som man ju har tillgänglig hela tiden. Är ju i tankarna på att införskaffa mig en systemkamera framöver också. Ägnat flera dagar åt att läsa mig fram till vad jag söker för nåt. Tror nog jag bestämt mig, men jag avvaktar lite ännu för att känna att jag har råd. Är ju en hel del slantar det handlar om ändå. Men jag tycker ju jättemycket om att fota och det är ju en vettig och bra hobby. Men det är ju verkligen en djungel, kameravärlden. För att inte tala om vad alla begrepp betyder och vilja objektiv man ska ha... Lär väl mig mer och mer så småningom. Kanske ska skaffa mig nån bra bok om ämnet?Nu ska jag ta och hoppa in i en varm dusch och sen blir det nog en kolapannacotta med röda vinbär och hallon. Låter smaskigt va? :)

4 kommentarer:

Stina sa...

Fina bilder!! Hoppas du hittar en bra kamera, jag får spara lite först men hoppas till sommaren!
Kram

Anonym sa...

Fina bilder :)har också tänkt lite på en ordentlig kamera, men vet inte alls vad jag ska gå för. Hoppas vädret har blivit lite mindre kallt i Hälsingland!

Anonym sa...

Fina bilder :) har också funderingar på en ordentlig kamera men vet inte alls vad jag ska gå för. Hoppas vädret har blivit lite mildare i Hälsingland!

Anonym sa...

Jag kan verkligen rekommendera www.moderskeppet.se när det gäller utbildning av systemkamera, bildbehandling osv.. :D