2014-08-11

Au revoir!

Weeeee, i morgon åker vi till Paris! Om jag packat? Nä, inte en pinal än så länge. Men jag har plockat fram lite kläder och tagit fram lilla väskan från förrådet. Ska resa med enbart handbagage så det kan bli lite klurigt med packandet, jag är ju definitivt en sån som tar med mig alldeles för mycket jämt. Men jag lyckades då jag var till Emma i Schweiz, så det ska väl gå nu med. Fick ju tom plats för shopping då.

Jag brukar alltid vara väl påläst när jag ska ut och resa. Läser väldigt gärna reseguider, både på nätet och i bokform. Det enda jag läst mig till inför denna resan är hur vi bäst ska ta oss från flygplatsen till hotellet. Har liksom totalt kommit av mig. Men vet ni en sak? Det kommer gå lika bra ändå! Dels för att man ju liksom vet vad det är man "bör" se när man är i Paris och sen fick jag lite tips från Jon i fredags. Det är ju Sofies födelsedagsresa så hon får ju styra en del med vad hon vill göra (kommer bli tvungen att kolla på gamla dinosaurier och uppstoppade djur) och mina "måsten" är ganska så få känner jag. Räcker gott och väl med att strosa runt i stan och bara kolla. Och jo, vill absolut hinna få i mig en creme brulée!

1 kommentar:

Stina sa...

Det löser sig som jag brukar säga, man behöver inte va så påläst ☺️ Hoppas ni får en superhärlig resa!! Hälsa Sofie!! Ser fram emot att höra allt sen. Kanske blir det även lite fransk baguette hö hö puss