2008-12-14

Lucia!

Jag lovar att det kommer nån bild i morgon. Ni får nöja er med vanlig text nu.

Igår gjorde jag nåt som jag inte gjort på säkert 18 år: åt julskinka. Hade magsjuka en julafton när jag var liten och av nån anledning har jag inte kunnat äta det sen dess. Det gick över förväntan, var rätt gott faktiskt. Blev två skinkmackor på luciamorgonen innan jobbet igår. Mysigt!

Vet ni, det är skitmycket snö ute nu! Inte vansinnigt mycket men ändå mycket. Lagom skulle jag kalla det. Jävlar om det inte ligger kvar på julafton, då blir jag sur. Fick faktiskt min första julklapp idag, en snöskyffel. En sån grej man behöver men inte vill köpa.

Kallt men fint idag, fotade några bilder med systemkameran ute. Men jag har ju ingen aning om dom blev bra eller inte. Ska bli spännande att skicka in rullen när jag fotat klart alla kort.

Idag har jag gått Luciabingo på byn med Jon, Cissi, Bengan, Maria och smågrabbarna Anton och Hampus. Kallt men trevligt. Pojkarna gick hem tidigare men vi gick och räknade alla lucior.
När vi var klara gick vi till Tallbacken och käkade, lyssnade på musik och snackade. Nu sitter jag och är väldigt tacksam för att Jon spelade den bästa låt jag hört på länge för mig, har lyssnat på den minst tio gånger sen jag kom hem. Vi snackar SJUKT bra här alltså!

1 kommentar:

stinch sa...

men vilken låt är det då?