2009-04-07

Påskvecka

Jag blir otroligt frustrerad på jobbet när jag känner att jag inte får något gjort. Även om jag såklart gör saker. Som idag när vi var fyra tappra själar som slet på förmiddagen, 5 saknades av olika anledningar.
Kunderna strömmade in och telefonen ringde oavbrutet kändes det som. Ärligt talat minns jag inte hur det känns att vara full styrka på jobbet, det var ett tag sen. Överlever, men vissa dagar har vart jobbiga den senaste månaden eller hur länge det nu är... Är nog längre när jag tänker efter.

Men allt känns mycket bra ändå nu. Bara två arbetsdagar kvar den här veckan. Och på torsdag stänger vi dessutom 16:00! (Det mina vänner är LYX)
I morgon kommer Malin och Aminda hem från Skåne. Det lät som att dom och Mari skulle svänga förbi här när jag kommit hem från jobbet i morgon=)
Långfredagen är det Järvsö och tunnbadning som står på schemat. Det ser jag fram emot mycket! Och resten av påskhelgen ligger jag väl bakis...;-) Närå, så illa hoppas jag inte det blir. Men faktum är att jag oftast blir jäkligt bakis när jag partajat. INTE kul!

1 kommentar:

stina sa...

näe använder aldrig ring, så därför kommer jag bara köra med förlovningsringen och ingen vigselring sen, känns bökigt med två ringar! happy påsk på re fast vi hörs ju innan dess!