2009-04-27

Sunes sommar och pollenallergi

Nu sitter jag här med en stor skål fruktsallad framför Sunes sommar! Har precis ätit två stekta ägg också.

Har ju en hel del filmer men Sunes sommar var det enda jag kände för nu. Kan tänka mig att min tvätt blivit klar att hängas när filmen är slut. Måste ju tvätta det jag vill ha med mig till Göteborg eftersom jag måste packa i morgonkväll. Tåget avgår 08:37 på onsdag. Om det är i tid då såklart.

Sune: Är du lessen mamma?
Rudolf: Nej mamma är inte lessen, hon är rörd.

Martin var och hälsade på idag, en dryg vecka sen sist faktiskt. Han frågade faktiskt om jag mådde bra idag, hade ju migrän sist han var hit.

Sen sa han: Tänker du på samma sak som jag?
Min tanke var då, nej jag tror inte jag tänker på samma saker som 6-åriga pojkar... Han ville sjunga singstar visade det sig. Och nej, det var nog inte det jag tänkte på just då.

Shoppade faktiskt ett par skor idag, svarta ballerina från Ten points. Tänkte köpa ett par till skor men jag hejdade mig, kanske hittar nåt ännu bättre nere i Götet.
Köpte även en låda allergitabletter, mest för att vara på den säkra sidan. Förra året kände jag ju av pollen, men det tog lång tid innan jag fattade att det var det. Rinnande näsa, trötta ögon och allmän trötthet... Men jag har ju aldrig vart pollenallergisk så jag tänkte liksom inte att det kunde vara det. Men jag provade en clarityn och det kändes ju genast bättre.
Och näsan har varit lite "blöt" idag så kanske att det är dags igen. Men jag ser mig verkligen inte som en pollenallergiker.

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag läste "Små citroner gula". Åh lägg ut bild på skorna, jag har letat som en tok efter ballerinas men hittar ju inga!
Sunes sommar är ju för underbart.. KRAMAR