2010-02-01

Mattips!

Ledig måndag! Och vad har jag då pysslat med? Inte mycket kan jag säga. Vädret var totalt olockande att ta en promenad i, snöyra och kallt. Tog bilen till Ica så en liten gnutta friskluft har jag ju fått allafall.
Har även läst en del och kollat på 6 avsnitt av Beverly Hills. Har även tvättat lite och diskat lite. (även om man inte kan tro det om man kommer hem till mig, hihi)

Lagat mat har jag också gjort! Blev så inspirerad till en kasslergratäng av min kusin Erika för ett tag sen så jag gjorde min egen tolkning av den. Tänkte jag skulle skriva här hur jag gjorde så jag kommer ihåg ifall jag vill göra det igen. Blev väldans gott!

Strimlade en bit kassler (tror den var på drygt 600 g), hackade en lök och fräste ihop löken och kasslern med massa vitpeppar. Blandade vispgrädde, chilisås, curry och soja. La kasslern och löken i en ugnsform och hällde sen över såsen och strödde riven ost över det hela. Ställde in i ugnen ett tag tills det såg färdigt ut. :-)
Åt med ris!! Bra med mat man kan göra mycket av så det blev faktiskt till 4 matlådor. Då har jag lunch resten av veckan ju! Visst kan det bli lite enformigt att äta samma mat 5 dagar i rad, men olusten att laga mat väger tyngre.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Ja jag har klarat mig, peppar peppar!!
Hur mår du?=) Stor kram

stina sa...

ja det var tur det bara va batteriet men lite snopet minst sagt.
jag visste inte att ett batteri unde dö när man är ute och kör??
hoppas allt e bra!
kram

stina sa...

jag gillade inte heller blommor o choklad förut men nu blir jag jätteglad varje gång jag får blommor. har dock aldrig fått rosor av johan när jag tänker efter utan mest tulpaner o blandade blommor :)
lustigt hur det ändras.
jag tycker ändå om att visa vänner min uppskattning på tex valentine.
på jobbet kan jag ge godishjärtan till kollegor. roligt att glädja men bästa är ju spontan vardagsromantik tycker jag.

Erika sa...

Det där lät riktigt smarrigt! Jag skulle ju ha lagt ut receptet jag med men är ju så glömsk och förvirrad! Tänkte göra den imorn igen så jag ska se till att skriva ut receptet då! =)

Haha härlig bild förresten på er nya medarbetare! ;)

Ska du jobba i helgen eller är du ledig?

Kram!!