2010-07-06

Livstecken!

En litet inlägg för att tala om att jag lever... eller nåt. Natten mot måndag sov jag så jäkla kasst, hela jag kokade kändes det som. Och det fast jag inte hade en tråd på kroppen och fönstret på vid gavel. La ifrån mig boken och knäppte av lyset sista gången vid 03:40.

Min så kallade "Evander Holyfield-phase" har ännu inte gått över... Oerhört frustrerande! Även för Amanda tror jag som måste stå ut med mitt tjat dagarna igenom.

Gjorde en supergod tomatsås igår, men det var lite bök innan den väl blev klar. Råkade skvätta skållhett vatten på tån, kladda rivna morötter på golvet, skvätta tomatsås över halva köket när jag skulle mixa den, och då brände jag mig även på handen. Tur allafall att jag kollade datumet på den rivna parmesanen jag tänkte hälla över maten, den gick ut 2007. Och jag kan ju tillägga att jag inte ens var hungrig.
Men nu fick jag ju matlådor till hela veckan=) Spagetti och tomatsås 5 dagar på raken!! Haha

Ja, jag har ju inte så mycket spännande att delge er med. Hoppas jag har nåt roligare att komma med snart:)
Puss o kram!

3 kommentarer:

stina sa...

sthlm skärgård är så sjuuuuukt fint. jag har ju själv inte utforskat det så nu har vi bestämt att vi varje sommar ska till ngn ny ö. vi passerade så himlans mysiga ställen, helt sagolikt!
du det vr så sjukt värt att se fotbollen i berlin, det var lätt den roligate kvällen sen bröllopet! en riktig tysk folkfest och det var en grymt bra stämning. nu hoppas jag de vinner allt!

stina sa...

tack så mkt! vad glad ag blir! ja jag gillar den klänningen massa, blir dock bara att man knappt använder den för den känns för fin. men nu passade det ju bra :)
ja jag förstår du vill ut o resa, det är ju livet! jag kanske kommer få en sån där teneriffaresa igen i vinter så då kan du ju komma o hälsa på :)
kramar

Hanna sa...

Tack, vad gulligt:) Hur mår du nu? Kramar