2010-09-19

Myskväll med Sussi!

Igår jobbade jag lördag. Gick mycket bra tycker jag, inte så värst mycket att göra faktiskt.
Sen mötte jag upp Sussi på stan. Vi strosade runt en stund och det var tur för då fick jag även träffa Marie Thyrén en sväng :-) Som jag längtat efter henne!!! Sen gick vi till videohallen och hyrde tre filmer. Köpte snask på vägen hem till Arbrå.

Jag var bara hem till mamma och pappa och åt lite sen åkte jag till Sussi. Där spenderade vi alltså kvällen med snask och dom tre filmerna vi hyrt.
Denna var den första vi såg, och det var även den sämsta. Har ni inte redan sett den så kan ni lika gärna hoppa över den. Den var seg och inte alls särskilt bra. Vi höll nästan på att somna båda två så vi var tvungen att pausa för att fixa kaffe, haha! En väldigt blek film enligt mitt tycke!
Film nummer två var ett säkert kort! Jag hade ju sett den en gång förut och visste att jag gillade den, men Sussi hade inte sett den. Jag gillar faktiskt den jättemycket och jag är störtförtjust i Ryan Reynolds! Och att den delvis utspelar sig i Alaska gör inte saken sämre, det är ju ett av mina drömresemål. Och delvis i NYC, som jag älskar!
Sista filmen vi såg var denna. Den var klart sevärd tycker jag. Störde mig sjukt på Miley Cyrus tänder bara, men det har väl ingenting att göra med hur filmen var. Några tårar kom det på mig också, hade jag varit i ett annat mood och ensam hade jag säkert bölat floder. Sussi sa efteråt att det var en sån film där man skulle ha blivit kär i killen om man var 16 år och det kan jag hålla med om. Och jag sa att The proposal är en film där man är 30 år och blir kär i killen ;-)

Ja vi hade en riktigt tjejig myskväll!

Idag har jag väl inga direkta planer precis. Ska nog dona lite här hemma, tvätta några maskiner och rensa bort lite gamla tidningar och kataloger. Skumma igenom högen med resetidningar som jag lånade av mamma häromdan och kanske kolla på nån film eller så. Jag älskar ju som sagt söndagar och ännu mer gör jag det när jag även är ledig på måndagen:-)

5 kommentarer:

stina sa...

den första är riktigt värdo! de andra två har jag inte sett men ska nog göra det. vi bodde på scandic i nyköping o det kryllade av bröllopsgäster, samma hotell som din kompis bodde på gissar jag?

stina sa...

vi flyger vid sju tis morgon, samma plan? :)

stina sa...

http://www.ving.se/spanien/cala-bona/sunwing-resort-spa-cala-bona?SelectedDepCd=ARN&SelectedDepDate=2010-09-21&SelectedDestCd=PMI&SelectedDur=8&SelectedClassCd=E&SelectedSerNo=21&SelectedMUCD=VS&SelectedHotCd=JASM&SelectedHotelDestCd=PMI&RoomCd=A22&QueryUnits=1&QueryAges=42%2c42%2c1&QueryDepID=2788&QueryCtryID=-1&QueryResID=-1&QueryDepDate=2010-09-21&QueryDur=8

här ska vi bo :)

Anonym sa...

Menåå fina Anna! SOM JAG LÄNGTAT EFTER DEJ! NU styr vi upp mys-kvällen! <3

Anonym sa...

...det va alltså jag (marie) som skrev det där...haha <3