2012-03-25

Sommartid!

"Om jag lägger mig på en svart rand så kanske jag inte syns?" Mysdjuret! Är man sådär söt kan man komma undan med att håra ner den renbäddade sängen. Och tänk vad gott han luktar sen, sköljmedel:)

Alltså, hur fantastiskt är det inte med våren?? Älskar´t! Den sura lukten av framtinat hundbajs får det att pirra av glädje. Börjar så smått få den där känslan av att jag verkligen vill ut och röra på mig mer också. Nu ska jag bara få den till nästa steg, då jag verkligen MÅSTE ut och röra på mig.

Blev en promenad på 7 km idag, eller om jag ska va petnoga så var det 6.92 km! Tog finaste genvägen på väg hem, var osäker på om det var tillräckligt torrt att gå där redan, men det var inga problem alls! Massa fårbajsar bara men det kvittar :) Var till farmor och jag kom precis lagom för att få lite köttbullar till lunch! Och innan jag gick därifrån hade jag fått fika också, farmors bullar!!! MUMS!

Försöker göra mitt bästa för att humöret ska bli mindre deppigt, men det är fan inte så lätt alla gånger. Förnuft och känsla går sällan hand i hand! Borde inte bli sämre av att äta fruktsallad, bestående av färsk ananas, jordgubbar och päron alla fall!

La mig rätt tidigt igår, eller ja för att vara en lördag alla fall. Dels för att jag var trött och dels för att jag liksom inte hade nåt bättre för mig. I morse när jag vaknade visade klockan 07:57 och klockan ställdes ju om inatt så jag kände mig ett tag glad när jag tänkte att "ja men då har ju kroppen sovit ända till 9 alla fall", innan jag kom på att för min kropp så var ju klockan bara 7... SUCK! Gillar verkligen inte att vakna så tidigt på helgen, särskilt inte när det är på den enda dagen jag har sovmorgon på hela veckan. Vet att småbarnsföräldrar skulle kunna döda för att sova ända till 8, men jag är liksom inte där än!

Nä, ska nu se klart det pågående avsnittet av How I met your mother, sen blir det film innan läggdags!

1 kommentar:

Svorsken sa...

Du får komma hit å gå promenad, hær kryllar det av både tusilago å blåsippor, så hærligt med vår!!

Hoppas du haft en fin helg å att sømnen ordnar opp seg snart,ær så typiskt att man ær trøtt i veckorna nær klockan ringer mens man vaknar tidigt av seg sjælv i helgene nær man får sova!!

Skall också krypa ned i nybæddat med sommar tæcken, hærligt,hærligt!:)

Kramar