2012-10-30

Dag 10

Meningen bakom mitt bloggnamn?? annazetterlund.blogspot.com Ja det säger väl liksom sig själv tycker jag.

Så mycket mer har jag väl inte att säga om just det.
Är nu väldigt lättad för att Franco kommit hem ikväll. Han gjorde det nämligen inte igårkväll. Han brukar ju allt som oftast komma när jag kommer hem från jobbet och gör han inte det brukar han komma senare när jag ropar. Men igår kom han aldrig, fast jag gick runt flera gånger på kvällen och letade och ropade. Och jollig som man är börjar tankarna fara omkring i huvudet på en... Tänkte faktiskt några gånger att plogbilen kört så han fått ett lass med snö över sig och låg där under och dog långsamt. Fjantigt, men kan inte rå för det.

Alla fall så kom han ju inte i morse heller. Och inte heller mitt på dan när Sofie var och letade efter honom. Hon hade gått omkring och följt alla kattspår hon såg (en liten fördel med att det kommit snö) Men ingen Lilleman syntes till :( Blev lite förtvivlad när jag kom hem sen och han inte kom då heller.
Men när Sofie kom för att följa mig ut och leta satt han på bron! Sååå skönt! Är ju van att han kommer hem varje kväll så jag gillar ju inte när han inte gör det. Med Lea var det en annan sak, med henne var det inget konstigt att hon var borta ett par dagar för att sedan komma hem igen. Kom på när jag satt i bilen hem att det igår var 2 år sen hon dog också, min söta lilla flicka! Och då började ju tankarna igen på att Franco dött igår och att det i så fall skulle ha varit på samma dag...

Men det slutade ju bra denna gång. Nu har han vräkt i sig massa smaskigt (verkar det som alla fall, jag har ju inte smakat) käk och ligger i min säng och snusar!

2 kommentarer:

Stina sa...

Vilken tur han kom hem, förstår du var orolig! Kram

Svorsken sa...

Har det redan gått 2 år...oj,tyckte inte det var så længe sen:(
Bra att han kom tryggt hem igen!!