2012-10-22

Dag 2

Denna dag ska jag alltså skriva om en person jag vill träffa just nu. Och det är fasen inte det lättaste att komma på vilken person i världen som jag allra helst skulle vilja träffa nu. Ska nog tänka en liten stund till på det när jag tänker efter... Återkommer om en liten stund. Så kort att ni inte ens kommer märka att jag varit borta ;)

Ja, nu har jag funderat och är tillbaka. Snabb va? Alla fall så kom jag på att den person jag allra helst skulle vilja träffa nu är han med stort H! Dock återstår ju det lilla problemet att jag inte hittat honom än. Eller har jag det??? Kanske redan träffat mitt livs stora kärlek utan att jag vet om det? Jag kanske bara inte har insett det... Hmm!

Det allra viktigaste som jag letar efter hos en man/kille är humor! För mig är roliga killar också attraktiva. Dock är ju inte alla "lustigkurrar" roliga på "rätt sätt", humorn måste ju överensstämma med min. Jag vill SKRATTA i ett förhållande. Vi har alltid skrattat mycket i min familj/släkt så jag antar det kommer därifrån. Känner till förhållanden som verkar totalt humorbefriade och för min del känns det bara tragiskt. Men vad vet jag, alla har väl olika ideal.
Jag är övertygad om att man klarar det mesta i livet om man kan skratta ihop och ha roligt i vardagen. Inte att man ska flamsa bort livet, men ni fattar nog vad jag menar.

Utseendemässigt har jag insett på lite senare tid att jag är svag för killar med smilgropar och lite smålockigt ljusaktigt hår. Lite som Tommy Myllymäki i Kockarnas kamp om ni sett det. Lite pojkaktigt busiga på nåt vis. Fast jag VET ju att utseendet kvittar om man blir kär. Antagligen kommer han se ut på nåt helt annat sätt när jag väl träffar honom.

Nu kanske jag svävade ut lite väl i ämnet, men att bara skriva "drömprinsen" i ett inlägg kanske vore lite väl trist.

Hade ju önskat att jag kunde bidra till en bild som passar till inlägget, men vet ju inte vem jag skulle ha på den :)

1 kommentar:

stina sa...

åh så viktigt att ha kul ihop, och att man delar samma sorts humor. superviktig egenskap som jag har haft turen att hitta hos J.
kam