2012-10-09

Längtar!

Detta är vad jag längtar efter allra mest just nu! Vill inte ha vinter alls, men gärna 1:a december! Idag var det mörkt när jag åkte hem från jobbet, skapligt deppigt!
Inatt har jag verkligen sovit som en kratta. Tog ett bra tag innan jag somnade först och främst, men sen vaknade jag dessutom FEM gånger under natten (vilket är ovanligt många gånger för att vara mig) varav TRE av dessa var pga olika mardrömmar!!? Skumt! Men det konstiga var att flera på mitt jobb sovit dåligt också, även Amanda som vanligtvis sover som en gris. Så inte vet jag vad det handlar om?

Sen känner jag mig inte helt 100% i kroppen heller, började igår med lite halsont och värk i bihålorna. Idag har jag varit lite snorig. Inte tillräckligt mycket för att vara sjuk, men hängig är jag. Kan ju bero på tröttheten också. Det positiva är att jag faktiskt jobbat hälften av denna arbetsvecka! Ledig på fredag så det blir lite långhelg, vilket ska bli riktigt skönt!

Nu ska jag kolla vad den där fullkomligt vidriga Gunilla Persson har för sig i dagens avsnitt av Hollywoodfruar. Vidrigare människa har nog aldrig visats i tv.

1 kommentar:

Svorsken sa...

Åh vad jag ær avis på er som har en sånn resa att se fram emot,Gud vad hærligt mitt i kalla vinteren!

Hoppas formen ær bættre!

Kramar