2012-10-13

Det där med barn...

Som ni kanske såg så skrev jag detta inlägg på facebook igår. Hade väl hoppats på bra respons då jag antog att fler än jag känner på detta sätt. Men att jag skulle få så många "likes" hade jag inte räknat med. Från folk som aldrig kommenterar eller gillar i vanliga fall dessutom. Det kan ju visserligen ha att göra med att jag aldrig skrivit nåt vettigt tidigare?

Det är faktiskt väldigt vanligt att folk slänger ur sig kommentarer som dessa. Folk säger saker som "När du får barn Anna..." Då brukar jag alltid rätta dom och säga "OM jag får barn..." Då får jag allt som oftast tillbaka "NÄR du får barn"

Jag säger inte att jag inte vill ha barn! Det jag menar är att jag inte tar det för givet på något vis.

När jag var i tonåren ville jag inget hellre än att ha barn, när jag var runt 15 var jag övertygad om att jag skulle ha mitt första redan när jag var 20. Fyra stycken skulle jag dessutom ha! Nu alla dessa år senare är det helt otänkbart att jag kunde tänka så då. Men det var så jag kände då. Tiderna förändras helt enkelt.

Allt kanske beror på att jag ännu inte träffat nån som är värdig nog att befrukta mig? Man hör ju om tjejer som vill ha barn till vilket pris som helst och då även skaffar barn med vem som helst. Så vill jag inte ha det. Skaffar jag barn vill jag göra det med RÄTT person.

Jag känner mig även trygg i att OM jag nu nån gång skaffar barn så vet jag att jag kommer göra det bra! Jag har sunda värderingar och mycket kärlek att ge!

2 kommentarer:

Stina sa...

Först vill jag säga att det inte är klokt hur folk håller på.. Så otroligt fräckt och dumt att säga så. det är som om det inte finns nåt stop på dumhet. Med tanke på hur vi fick kämpa och hur sjuk jag blev efteråt och alla människor omkring oss som fått kämpa i flera år så blir jag så förbannad på sånna okänsliga människor!!!
jo men Anna du kan väl gå ner på tranan och dra hem nån och hoppas du blir på smällen direkt? Suck.
Är dock övertygad om att OM du ngn gång skulle bli mamma så kommer du bli en lika bra mamma som mig ;) kram på dig

Svorsken sa...

Ja folk alltså... Hærligt att du fikk så mycket response på fejjan!

Nær jag var ung var jag sæker på att jag skulle ha barn men ingen man,helst barn med en gay kompis!
Men såhær i efterhand ær jag vældigt glad jag tænkte om å faktist hittade min man først...:))

Tycker du Tænker helt rætt!

Håller med Stina,att OM du vill ha barn en dag så kommer du bli en fantastisk mamma!