2014-02-11

Behöver sol!

Har känt mig lite sådär låg och deppig igen senaste tiden. Och igår kom jag på varför, jag behöver SOL!!! Har varit så fruktansvärt grått och trist senaste tiden och det är det som sänkt mig. Har visserligen fått mer sol än dom flesta den här vintern, men effekten är ju liksom inte beständig. Och tänker jag tillbaka så är det nog ofta såhär lågt för mig den här tiden på året. Kalendern skulle nog behöva fyllas på med lite roligheter också, behöver inte vara några stora projekt utan jag är ganska så easy to please.

Deppigheten blir ju inte bättre av att det är alla hjärtans dag på fredag heller, en dag då man som singel liksom glöms bort.
Nä, hit med massa solsken så jag får känna livet komma tillbaka i kroppen!

2 kommentarer:

stina sa...

Nä det är verkligen liksom bajsbrunt ute men jag är glad att denna vinter varit så pass mild ändå och att jag sliper ramla och bryta mig ;)
jag tycker det har varit jobbigt att komma hem från resan men det är ju för att det hänt alldeles för mkt tråkiga saker. tror tyvärr mitt psyke börjar säga ifrån rätt ordentligt nu, jag brukar vara bra på att hitta gnistan på andra sätt men nu hittar jag inte energin någonstans..
saknar det bekymmerslösa livet där man kunde koppla bort allt.

du får försöka hitta ngt roligt att göra med hälsingekompisarna. det hjälper ju ändå till mkt!
KRAM

Stina sa...

Och så är du alltid välkommen ner till storstan 😄
Om jag var i bnäs på fre hade jag bjudit dig på hummer ❤️