2014-07-08

5 km lycka!

Att blogga från mobilen innebär att man kan göra det lite varstans ifrån. Som nu, när jag sitter i en solstol med kaffekoppen  och njuter av denna utsikt. För ett par veckor sen kändes ju vädret helt hopplöst, men bara ett par dagar in på min semester ändrades det. 
Igår uppfyllde jag mitt stora mål! Jag sprang 5 km (5,36 om man ska vara petig) Jag gjorde det dessutom med lite nackspärr. Detta är väl som en tur till postlådan för många, men för mig som aldrig sportat i mitt liv är det faktiskt en bra prestation. Jag testade att hoppa över två löppass i min 5K runner-app för jag kände mig väldigt motiverad (bara det är en helt ny känsla för mig) Så jag gick direkt från 25 minuter som jag klarade i torsdags till 35 minuter. Och kroppen kändes bättre än alla andra gånger jag sprungit senaste tiden. 

Lyckan jag kände efteråt var ju helt fantastisk. I paritet med om jag hade bestigit Mount Everest ungefär. Glad, stolt och väldigt lycklig!! Trodde i ärlighetens namn att jag inte skulle lyckas den här sommaren heller. Första sommaren kom ju en resa och efterföljande sjukdom i vägen. Förra året var det väl kärleken som sabbade planerna. 
Så, nu återgår jag till mitt semesternjutande. Med gott samvete! På återseende. 

2 kommentarer:

Svorsken sa...

5 KM ær vældigt bra!!👏

Alltid kul å nå målen innan man planerat det👊
Och Det ær den kænslan dær som får deg "fast" i træningen😉

Bra jobbat!!!

Stina sa...

Klart du ska va stolt! Heja dig! Puss och kram 💕