2014-07-15

Som en blixt från klar himmel!

Jaha, och vad har hänt sen sist då? Ja jag jobbar ju denna veckan igen. Ser det mer som en paus från semestern. Men det finns ju att göra om man säger så... Gjorde ju inte alltför mycket att det regnade igår morse när jag skulle till jobbet heller ;) Föredrar ju sol även när jag jobbar visserligen, men just nu kändes det lättare. Men på väderfronten så kan jag då rakt inte klaga på mina två veckor hittills. Var visserligen kallt dom första dagarna, men sen kom ju värmen med besked.

I lördags hade jag dock en ganska så rejäl dipp i humöret. Fanns visserligen anledning till det, men det kom ändå och sköljde över mig ganska oväntat. Tror att all värme och dåligt med sömn spädde på det hela, men jag var totalt urlakad hela dagen. Tårarna rann och kroppen var som ett slaktavfall. Var verkligen nere och i behov av uppmuntran. Alla var upptagna och jag kände mig väldigt ensam. Men på kvällen när jag låg i mysshorts och flurigt hår i soffan framför Sommarkrysset ringde min kompis Denice som en räddande ängel och frågade om jag ville hänga med henne ut på O´Learys. SOM jag behövde det!!! Var bara till sätta igång att bädda sängen (hade rivit ur sängkläderna tidigare och vägra komma hem till obäddad säng) och sen kasta mig in i duschen. Hann se Hollands två första mål mot Brasilien innan hon hämtade mig. Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll ute på vår krogrunda (O´Learys och Cielo) Och det var så välbehövligt. På många sätt ;)

Även om jag varit skittrött efteråt (för jag lyckades aldrig somna på natten sen) så har humöret varit riktigt på topp sen dess. Pluskontot fylls på hela tiden. Tre arbetsdagar kvar innan en veckas semester igen!

2 kommentarer:

Stina sa...

Vet nog varför du bäddade sängen!! ☺️

Anna sa...

Ja, du skulle sett hur mycket katthår det var i den!! Sängkläderna revs ju ut långt innan det ens fanns minsta tanke på att jag skulle ut ;)