2014-07-02

Semestrar!

Vädret har ju hittills lämnat en del i övrigt att önska. Har ju bara regnat och varit kallt känns det som. Men igår vände det! Man fick lite hopp om livet!

Jag och Sofie åkte upp till Mari för att hon skulle få utnyttja massagen som jag gav henne i julklapp. Men vi började med att äta lite mat :) Under tiden när dom masserades/masserade så läste jag böcker med Erik. Och fick höra 102547836 frågor. Varför var det garanterat mest frekventa ordet. Men jag blev även upplyst om att killar har snopp och tjejer har hål, och sen skulle hela bekantskapskretsen gås igenom för att tala om vem av dom som har vad, haha! Sen åkte vi vidare mot Bjuråkers-hållet för att stanna vid några loppisar, Ingalunda gård och lite fika på Avholmsberget.
Gjorde några fynd och vi hade en mysig dag! Solen tittade ju också fram lite.

Idag har det ju faktiskt varit riktig sommarvärme! Spenderade största delen av dan på Hans-Jons. Käkat, fikat, fotat, läst och suttit ute hela dan! Riktig härlig semesterlunk. Sen gjorde jag rabarberkräm och frös in ytterligare några påsar rabarber, nu har jag nog så jag klarar mig i vinter. Älskar verkligen rabarber!

4 kommentarer:

Svorsken sa...

Det var så hærligt att få se lite sol idag! Får Hoppas
Den vill komma tilbaka några fler gånger under de kommande veckorna😉
Hur længe har du semester??

Kram

Anna sa...

Ja nu får det gärna bli lite badväder också tack! Jag har semestern lite uppdelad i sommar (som vanligt) Är ledig veckorna 27. 28, 30 och 33. Skönt att portionera ut det lite tycker jag, eftersom man måste vara lärare för att få vara ledig hela sommaren.

Kram!

Stina sa...

Fina bilder som alltid! Jag tänker köpa ny kamera nu, min har ballat ur helt och nu funkar inte zoomen heller. Frågan är vad jag ska köpa, den måste ändå vara rätt liten i storlek så att jag orkar bära ha ha. En fotokompis föreslog Canon 700, vet du ngt om den?
Kramar

Anna sa...

Jag tror den blir bra! Den jag har är ju 650 och det är föregångaren. Jag är ju mycket nöjd med min!! Och skön att hålla i handen är den med. Tyngden beror ju helt på vilka objektiv man använder till. Själva kamerahuset väger ju inte så mycket på dom modellerna. Och det är väldigt praktiskt att man kan vinkla displayen :) Alla fall när man som jag ligger på backen och fotar blommor. Tror det är ett bra val!!

Kramar!