2009-06-30

Dregglar!

Ska försöka mig på att skriva några rader, men jag har just nu lite som distraherar... Paul Walker på trean. Snyggaste mannen alive! Into the blue har jag sett några gånger, men jag vet fortfarande inte vad den handlar om. Det är mycket bar överkropp allafall, så långt är jag med.

Nu är jag inne i en ilskperiod känner jag, pms skyller jag på, och jag är inte ensam haha! Idag var en sån dag då jag tyckte att i stort sett alla var helt jävla dum i huvudet. Det krävs liksom inget alls för att dom känslorna ska komma... Men det är ju inget man visar givetvis. Det gör ju säkert sitt till att man är sjukt trött såhär i värmen och att man är slukörd. Hoppas på bättring redan i morgon.

Ikväll efter jobbet åkte jag till mina päron och käkade rabarberkräm som jag önskat mig! Så gott!
Passade även på att tvätta lilla gubben, han måste ju vara fin när vi ska ut och åka.

Igår upptäckte jag nåt med min fasa. Hade ju pluppat upp soleksem på fulla armarna! Gaaaahhh! Passar sig inte nu när jag vill vara fin på bröllopet. Googlade lite och det stod att det oftast brukar försvinna inom några dagar och det är mycket bättre idag redan. Idag märkte jag av lite runt knäna också men det är inte så farligt. Jag såg ju värsta prickig korv-scenariot framför mig. Men jag måste väl återigen påminna mig själv om att det inte är mig folk kommer att titta på=)

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Hoppas du får det trevligt på brøllopet,ræknar med att bilder kommer:)
Blev inga briller på oss idag,men kommer ju igen om 2 veckor så får shoppa då!

stina sa...

ja jag grät ju i lördags när jag brände mig men det har lagt sig nu, fortfarande märken men det går nog att lösa med brun utan sol och smink :)
värdpappans dotter har facebook så hon hade visat vår bröllopssajt för honom, då fick han se att vi gifter oss samma vecka dom är i sthlm. jag sa att jag tyvärr inte kan bjuda dom på festen så här sent (är ju platsbegränsning och vi har ju gjort all bordsplacering, beställt mat osv) men det förstod dom såklart. ville dock supergärna komma till kyrkan. vad kul vi ska ha på lör! :) dansa dansa dansa!!!!